DERMALOGICA Skin Perfect Primer SPF 30 sejas krēms, 22 ml
0 0 (0 atsauksmes)

DERMALOGICA Skin Perfect Primer SPF 30 sejas krēms, 22 ml

DERMALOGICA LLC
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
47.39 €
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Viss vienā: make up bāze, saules aizsardzība un produkts pret ādas novecošanos. Nodrošina gludu virsmu “mīksta fokusa” efektam.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Izlīdzina smalkās līnijas, atdzīvina un darbojas kā bāze nevainojama izskata ādai, kā arī sagatavo grima uzklāšanai. Samtainā formula ar Sojas proteīnu izlīdzina ādas tekstūru, padarot to gludāku. Pērļu pulveris un dabīgie zemes minerāli nodrošina neitrālu toni redzamam mirdzumam, starojumam un vienmērīgākam ādas tonim. Spēcīgais peptīds palīdz uzturēt ādas tvirtumu un plaša spektra saules aizsardzība palīdz aizsargāt pret saules radīto kaitējumu, ko izraisa UV stari. Uzklāt pēc ikdienas krēma un pirms tonālā, lai palīdzētu mazināt smalko līniju izskatu un padarītu make up noturīgāku.

product
1195910 DERMALOGICA Skin Perfect Primer SPF 30 sejas krēms, 22 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f8/f0/f96c1613b096576364287f44e9b6.png InStock 47.39 EUR 78.99 <p>Izlīdzina smalkās līnijas, atdzīvina un darbojas kā bāze nevainojama izskata ādai, kā arī sagatavo grima uzklāšanai. Samtainā formula ar Sojas proteīnu izlīdzina ādas tekstūru, padarot to gludāku. Pērļu pulveris un dabīgie zemes minerāli nodrošina neitrālu toni redzamam mirdzumam, starojumam un vienmērīgākam ādas tonim. Spēcīgais peptīds palīdz uzturēt ādas tvirtumu un plaša spektra saules aizsardzība palīdz aizsargāt pret saules radīto kaitējumu, ko izraisa UV stari. Uzklāt pēc ikdienas krēma un pirms tonālā, lai palīdzētu mazināt smalko līniju izskatu un padarītu make up noturīgāku.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Kosmētika ar SPF