CURAPROX CPS 06 Prime starpzobu birstīšu komplekts, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

CURAPROX CPS 06 Prime starpzobu birstīšu komplekts, 1 gab.

CURADEN PHARMA GMBH
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
9.99 €
Komplektā 5 gab. starpzobu birstītes CPS 06 prime + 1 rokturis UHS 409 + 1 rokturis UHS 470.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Komplektā 5 gab. starpzobu birstītes CPS 06 prime + 1 rokturis UHS 409 + 1 rokturis UHS 470

Šīs starpzobu birstītes  spēj iztīrīt pat visšaurākās starpzobu spraugas, palīdzot novērst smaganu iekaisumu un sliktu elpu. Pietiek, ja lieto vienu reizi dienā. 

Šīs ir labākās tirgū pieejamās mazās birstītes, turklāt nepārspēti izturīgas. CPS 06 prime ir vidēja izmēra birstītes. To nodrošina klikšķu sistēma, jebkura Curaprox starpzobu birstīte ir savietojama ar jebkuru rokturi. Ar vienu klikšķi izņemiet veco birstīti, ar otru - ievietojiet jauno, un turpiniet tīrīt. Visām starpzobu birstītēm pieejami uzpildes iepakojumi. Tas ir ļoti ērti un rada mazāku kaitējumu apkārtējai videi. Curaprox starpzobu birstītes maigi un efektīvi iztīra ikvienu starpzobu spraugu, netraumējot zobus un mutes dobumu. Lietojot kvalitatīvās CPS prime birstītes, pietiek ar vienu tīrīšanas kustību: vienreiz iekšā un ārā. Gatavs!

product
1144230 CURAPROX CPS 06 Prime starpzobu birstīšu komplekts, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/47/b2/ecaa5d23af5685588a5f36ace45a.png InStock 9.99 EUR 9.99 <div id="product-description-short-336"> <p><strong>Komplektā 5 gab. starpzobu birstītes CPS 06 prime + 1 rokturis UHS 409 + 1 rokturis UHS 470</strong></p> </div> <div class="product-description"> <p>Šīs starpzobu birstītes  spēj iztīrīt pat visšaurākās starpzobu spraugas, palīdzot novērst smaganu iekaisumu un sliktu elpu. Pietiek, ja lieto vienu reizi dienā. </p> <p>Šīs ir labākās tirgū pieejamās mazās birstītes, turklāt nepārspēti izturīgas. CPS 06 prime ir vidēja izmēra birstītes. To nodrošina klikšķu sistēma, jebkura Curaprox starpzobu birstīte ir savietojama ar jebkuru rokturi. Ar vienu klikšķi izņemiet veco birstīti, ar otru - ievietojiet jauno, un turpiniet tīrīt. Visām starpzobu birstītēm pieejami uzpildes iepakojumi. Tas ir ļoti ērti un rada mazāku kaitējumu apkārtējai videi. Curaprox starpzobu birstītes maigi un efektīvi iztīra ikvienu starpzobu spraugu, netraumējot zobus un mutes dobumu. Lietojot kvalitatīvās CPS prime birstītes, pietiek ar vienu tīrīšanas kustību: vienreiz iekšā un ārā. Gatavs!</p> </div> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobstarpu birstītes