COSNATURE Ūdensrožu šķidrās ziepes, 300 ml
0 0 (0 atsauksmes)

COSNATURE Ūdensrožu šķidrās ziepes, 300 ml

COSNATURE NATURKOSMETIK
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
4.15 €
Derīguma termiņš: 2027-03-30
Formula ar nomierinošu ūdensrozes ekstraktu atklāj juteklisku ūdens aromātu un atstāj ādu tīru.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

cosnature® HYDRO HAND SOAP WATER LILY – ar maigiem mazgāšanas līdzekļiem – maigi un rūpīgi attīra rokas. Formula ar nomierinošu ūdensrozes ekstraktu atklāj juteklisku ūdens aromātu un padara ādu tīru.

Ūdensroze ir vērtīga ķīniešu augu izcelsmes zāļu sastāvdaļa. Ūdensrozes garās saknes izaug līdz 2,5 m dziļi līdz zemei ​​un no turienes uzņem barības vielas. Šī auga lapu īpatnība ir tāda, ka šķidrumi un netīrumi no tām vienkārši noripo - tas ir pazīstams kā tā sauktais lotosa efekts. Kosmētikā ekstrakts sola relaksējošu, nomierinošu un aizsargājošu efektu. Lotosa efekts uzlabo ādas aizsardzību pret kaitīgo vides ietekmi un uzlabo sejas krāsu.

product
1143313 COSNATURE Ūdensrožu šķidrās ziepes, 300 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/5c/9c/b5faf97e38e615b42a6b7572b034.png InStock 4.15 EUR 4.15 <p>cosnature® HYDRO HAND SOAP WATER LILY – ar maigiem mazgāšanas līdzekļiem – maigi un rūpīgi attīra rokas. Formula ar nomierinošu ūdensrozes ekstraktu atklāj juteklisku ūdens aromātu un padara ādu tīru.</p> <p>Ūdensroze ir vērtīga ķīniešu augu izcelsmes zāļu sastāvdaļa. Ūdensrozes garās saknes izaug līdz 2,5 m dziļi līdz zemei ​​un no turienes uzņem barības vielas. Šī auga lapu īpatnība ir tāda, ka šķidrumi un netīrumi no tām vienkārši noripo - tas ir pazīstams kā tā sauktais lotosa efekts. Kosmētikā ekstrakts sola relaksējošu, nomierinošu un aizsargājošu efektu. Lotosa efekts uzlabo ādas aizsardzību pret kaitīgo vides ietekmi un uzlabo sejas krāsu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Roku kopšana/Rokām