CLINIC WAY Anti Pollution SPF 50 sejas krēms, 40 ml

CLINIC WAY Anti Pollution SPF 50 sejas krēms, 40 ml

LABORATORIUM KOSMETYCZNE DR.IRENA ERIS
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
22.61 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Aizsargājošs pretnovecošanās dienas krēms.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dermokrēms ar ļoti vieglu konsistenci visas dienas garumā nodrošina aizsardzību pret gaisa piesārņojuma, UVA, UVB, IR un HEV, kā arī pret brīvo radikāļu iedarbību.

Puri-City tehnoloģija rada neredzamu aizsargbarjeru, kas samazina ārējās vides faktoru (gāzes, smagie metāli) iedarbību uz ādu. Tas pasargā no smoga radīto daļiņu (PM2,5) iekļūšanas dziļākajos ādas slāņos, nodrošinot efektīvu šūnu aizsardzību.

Patentētais FGF1 LMS ™ aktivizē ādas atjaunošanās mehānismus, nogludina grumbas un uzlabo elastību. SPF 50 filtri aizsargā ādu no UVA, UVB, IR radiācijas un HEV gaismas radītiem bojājumiem. Aqua Calcis – kalcija hidroksīdam piemīt antiseptiskas, kairinājumu mazinošas īpašības.

product
1028640 CLINIC WAY Anti Pollution SPF 50 sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/48/27/40dbe161a297a6c20d6588565248.png InStock 22.61 EUR 37.69 <p style="text-align:justify;">Dermokrēms ar ļoti vieglu konsistenci visas dienas garumā nodrošina aizsardzību pret gaisa piesārņojuma, UVA, UVB, IR un HEV, kā arī pret brīvo radikāļu iedarbību.</p> <p style="text-align:justify;">Puri-City tehnoloģija rada neredzamu aizsargbarjeru, kas samazina ārējās vides faktoru (gāzes, smagie metāli) iedarbību uz ādu. Tas pasargā no smoga radīto daļiņu (PM2,5) iekļūšanas dziļākajos ādas slāņos, nodrošinot efektīvu šūnu aizsardzību.</p> <p style="text-align:justify;">Patentētais FGF1 LMS ™ aktivizē ādas atjaunošanās mehānismus, nogludina grumbas un uzlabo elastību. SPF 50 filtri aizsargā ādu no UVA, UVB, IR radiācijas un HEV gaismas radītiem bojājumiem. Aqua Calcis – kalcija hidroksīdam piemīt antiseptiskas, kairinājumu mazinošas īpašības.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Kosmētika ar SPF