CLINIC WAY 3 Rejuvenation SPF 20 dienas sejas krēms, 50 ml

CLINIC WAY 3 Rejuvenation SPF 20 dienas sejas krēms, 50 ml

LABORATORIUM KOSMETYCZNE DR.IRENA ERIS
5.0 5 (4 atsauksmes)
Kopā
22.61 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
3° - pretgrumbu ādas kopšana sievietēm 50+.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

3° - pretgrumbu ādas kopšana sievietēm 50+. Mazina grumbas, kas veidojas hormonālu izmaiņu un atrofisku procesu rezultātā. Āda kļūst stingrāka, elastīgāka un maigāka pieskaroties. Efektīvi uzlabo ādas stāvokli, nodrošinot optimālu mitrināšanu un barošanu.
Krēma unikālo efektivitāti garantē:
Phytohormone – mazina hormonālā deficīta radītos efektus ādā, stimulējot kolagēna šķiedru veidošanos un paaugstinot glikozaminoglikānu līmeni, īpaši hialuronskābes, kas ir atbildīga par optimālu mitrināšanu. Tas uzlabo ādas elastību un tvirtumu, kā arī samazina atrofisko grumbu skaitu un dziļumu.
FGF1 LMS ™ ādas atjaunošanās aktivators ar unikālu ādai nepieciešamo vielu transportēšanas Lipo-Sphere tehnoloģiju, kas aizkavē ādas novecošanās procesus, aktivizējot reģeneratīvās īpašības. Efektīvi pasargā no grumbu veidošanās, stimulējot kolagēna veidošanos un kavējot šūnu novecošanos.
Aqua Calcis piemīt antiseptiskas, kairinājumu mazinošas īpašības.

product
1028635 CLINIC WAY 3 Rejuvenation SPF 20 dienas sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0a/08/dec97bc9ddcaa6a3c259e1fc23cc.png InStock 22.61 EUR 37.69 <p style="text-align:justify;">3° - pretgrumbu ādas kopšana sievietēm 50+. Mazina grumbas, kas veidojas hormonālu izmaiņu un atrofisku procesu rezultātā. Āda kļūst stingrāka, elastīgāka un maigāka pieskaroties. Efektīvi uzlabo ādas stāvokli, nodrošinot optimālu mitrināšanu un barošanu. <br />Krēma unikālo efektivitāti garantē:<br />Phytohormone – mazina hormonālā deficīta radītos efektus ādā, stimulējot kolagēna šķiedru veidošanos un paaugstinot glikozaminoglikānu līmeni, īpaši hialuronskābes, kas ir atbildīga par optimālu mitrināšanu. Tas uzlabo ādas elastību un tvirtumu, kā arī samazina atrofisko grumbu skaitu un dziļumu. <br />FGF1 LMS ™ ādas atjaunošanās aktivators ar unikālu ādai nepieciešamo vielu transportēšanas Lipo-Sphere tehnoloģiju, kas aizkavē ādas novecošanās procesus, aktivizējot reģeneratīvās īpašības. Efektīvi pasargā no grumbu veidošanās, stimulējot kolagēna veidošanos un kavējot šūnu novecošanos. <br />Aqua Calcis piemīt antiseptiskas, kairinājumu mazinošas īpašības.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi