CHI Volumecare Volumizing matu kondicionieris, 355 ml
0 0 (0 atsauksmes)

CHI Volumecare Volumizing matu kondicionieris, 355 ml

FAROUK SYSTEMS INC.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
13.79 €
Derīguma termiņš: 2027-03-30
Viegls kondicionieris, kas piešķir apjomu pat vissmalkākajiem un mīkstākajiem matiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Viegls kondicionieris, kas piešķir apjomu pat vissmalkākajiem un mīkstākajiem matiem. Uztur optimālu mitruma līmeni, padarot matus elastīgus, blīvus un pieskārienam patīkamus, tos nenoslogojot.

Galvenās sastāvdaļas:
ALOE VERA – plaši pazīstama kā dabīgs mitrinātājs, bagātīgi satur nozīmīgas uzturvielas, aminoskābes un vitamīnus. Tai ir izcilas kondicionēšanas īpašības un tā mitrina un aizsargā matus.
CERIŅI – pazīstami ar savu saldo ziedu aromātu, aktivizē matu saknes. Palīdz mitrināt, izlīdzināt, atjaunot matus un piešķir matiem spīdumu.

product
1144316 CHI Volumecare Volumizing matu kondicionieris, 355 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b2/c9/86c07c65f4f0af184e60fa433a9e.png InStock 13.79 EUR 22.99 <p>Viegls kondicionieris, kas piešķir apjomu pat vissmalkākajiem un mīkstākajiem matiem. Uztur optimālu mitruma līmeni, padarot matus elastīgus, blīvus un pieskārienam patīkamus, tos nenoslogojot.</p> <p><strong>Galvenās sastāvdaļas:</strong><br />ALOE VERA – plaši pazīstama kā dabīgs mitrinātājs, bagātīgi satur nozīmīgas uzturvielas, aminoskābes un vitamīnus. Tai ir izcilas kondicionēšanas īpašības un tā mitrina un aizsargā matus.<br />CERIŅI – pazīstami ar savu saldo ziedu aromātu, aktivizē matu saknes. Palīdz mitrināt, izlīdzināt, atjaunot matus un piešķir matiem spīdumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri