CHI Hydratecare Hydrating šampūns, 355 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

CHI Hydratecare Hydrating šampūns, 355 ml

FAROUK SYSTEMS INC.
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Maigā formula, kura satur dabīgas sastāvdaļas, baro un mitrina sausus matus, lai pilnībā atjaunotu un stirpinātu tos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Maigā formula, kura satur dabīgas sastāvdaļas, baro un mitrina sausus matus, lai pilnībā atjaunotu un stirpinātu tos. Līdzsvaro mitruma līmeni un aizsargā pret bojājumiem un lūzumiem. Viegla matu kopšana, kas stiprina matus, padara tos maigus, brīnišķīgi spīdīgus un veselīgus.
Galvenās sastāvdaļas:
ALOE VERA – plaši pazīstama kā dabīgs mitrinātājs, bagātīgi satur nozīmīgas uzturvielas, aminoskābes un vitamīnus. Tai ir izcilas kondicionēšanas īpašības un tā mitrina un aizsargā matus.
BRŪNAĻĢES - jūras brūnaļģu veids, kas satur daudzas uzturvielām bagātas minerālvielas, aminoskābes un vitamīnus, kas padara tos ideāli piemērotus mitruma uzturēšanai un veselīgu, stipru matu veicināšanai.

product
1144306 CHI Hydratecare Hydrating šampūns, 355 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/43/42/fd12b7606af8dda0c11a29f25f33.png InStock 21.99 EUR 21.99 <p>Maigā formula, kura satur dabīgas sastāvdaļas, baro un mitrina sausus matus, lai pilnībā atjaunotu un stirpinātu tos. Līdzsvaro mitruma līmeni un aizsargā pret bojājumiem un lūzumiem. Viegla matu kopšana, kas stiprina matus, padara tos maigus, brīnišķīgi spīdīgus un veselīgus.<br /><strong>Galvenās sastāvdaļas:</strong><br />ALOE VERA – plaši pazīstama kā dabīgs mitrinātājs, bagātīgi satur nozīmīgas uzturvielas, aminoskābes un vitamīnus. Tai ir izcilas kondicionēšanas īpašības un tā mitrina un aizsargā matus.<br />BRŪNAĻĢES - jūras brūnaļģu veids, kas satur daudzas uzturvielām bagātas minerālvielas, aminoskābes un vitamīnus, kas padara tos ideāli piemērotus mitruma uzturēšanai un veselīgu, stipru matu veicināšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni