BIOVAX Natural Oils matu kondicionieris, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

BIOVAX Natural Oils matu kondicionieris, 200 ml

LBIOTIKA˙
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
4.67 €
Derīguma termiņš: 2025-02-28
BIOVAX Express kondicionieris no Natural Oils sērijas -pateicoties trīs vērtīgām, eksotiskām eļļām, tas nodrošina 7 priekšrocības jūsu matiem jau pēc 60 sekundēm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

BIOVAX Express kondicionieris no Natural Oils sērijas - pateicoties trīs vērtīgām, eksotiskām eļļām, tas nodrošina 7 priekšrocības jūsu matiem jau pēc 60 sekundēm.

  • nogludināšana visā garumā
  • termiskā aizsardzība veidošanas laikā
  • dziļa mitrināšana
  • viegli ķemmējami
  • skaists spīdums
  • statiskās elektrības ierobežošana
  • viegli ieveidot


87% dabīgas izcelsmes sastāvdaļu


3 dabīgās eļļas: argana, makadāmijas, kokosriekstu, bagātas ar vērtīgām uzturvielām, rūpīgi atdzīvina matus, tos nenoslogojot:

Argana eļļa (Maroka), pateicoties īpaši augstajam E vitamīna saturam (min. 550 mg/l), aizsargā matus pret brīvo radikāļu un UV starojuma postošo ietekmi. Kavē novecošanās procesu. Piešķir matiem spīdumu, elastību un efektīvi izlīdzina to virsmu. Argana eļļa ir 100% organisks, auksti spiests, nemodificēts produkts.
Makadāmijas eļļa (Havaju salas) ir bagātīgs retās dabā sastopamās palmitoleīnskābes C16 avots: 1. Lieliski mitrina un stiprina matus. Īpaši ieteicams trauslu un vāju matu kopšanai.
Kokosriekstu eļļa (Indija) iekļūst dziļajos matu šķiedras slāņos, kur tā aktīvi kavē tā būvkomponentu zudumu. Tas nostiprina matu struktūru, neļaujot tiem lūst. Nodrošina spēcīgu un ilgstošu mitrinošu efektu.

product
01059703 BIOVAX Natural Oils matu kondicionieris, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1c/27/d3b663df45641f76ab7ac54d61a9.png InStock 4.67 EUR 7.79 <p>BIOVAX Express kondicionieris no Natural Oils sērijas - pateicoties trīs vērtīgām, eksotiskām eļļām, tas nodrošina 7 priekšrocības jūsu matiem jau pēc 60 sekundēm.</p> <ul><li>nogludināšana visā garumā</li> <li>termiskā aizsardzība veidošanas laikā</li> <li>dziļa mitrināšana</li> <li>viegli ķemmējami</li> <li>skaists spīdums</li> <li>statiskās elektrības ierobežošana</li> <li>viegli ieveidot</li> </ul><p><br />87% dabīgas izcelsmes sastāvdaļu</p> <p><br />3 dabīgās eļļas: argana, makadāmijas, kokosriekstu, bagātas ar vērtīgām uzturvielām, rūpīgi atdzīvina matus, tos nenoslogojot:</p> <p><strong>Argana eļļa (Maroka),</strong> pateicoties īpaši augstajam E vitamīna saturam (min. 550 mg/l), aizsargā matus pret brīvo radikāļu un UV starojuma postošo ietekmi. Kavē novecošanās procesu. Piešķir matiem spīdumu, elastību un efektīvi izlīdzina to virsmu. Argana eļļa ir 100% organisks, auksti spiests, nemodificēts produkts.<br /><strong>Makadāmijas eļļa (Havaju salas)</strong> ir bagātīgs retās dabā sastopamās palmitoleīnskābes C16 avots: 1. Lieliski mitrina un stiprina matus. Īpaši ieteicams trauslu un vāju matu kopšanai.<br /><strong>Kokosriekstu eļļa (Indija)</strong> iekļūst dziļajos matu šķiedras slāņos, kur tā aktīvi kavē tā būvkomponentu zudumu. Tas nostiprina matu struktūru, neļaujot tiem lūst. Nodrošina spēcīgu un ilgstošu mitrinošu efektu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri