BIOFARMACIJA Skin Mask sejas maska, 10 gab.
5.0 5 (3 atsauksmes)

BIOFARMACIJA Skin Mask sejas maska, 10 gab.

GADOT BIOCHEMICAL
5.0 5 (3 atsauksmes)
Kopā
9.50 €
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Nāves jūras melno dūņu pulvera maska ​​sejai un visa ķermeņa procedūrām ar I un III tipa kolagēnu, hialuronskābi un C vitamīnu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sastāvā esošais kolagēns nodrošina ādas elastīgumu un tvirtumu, tiek aizkavēta ādas novecošanās.
Hialuronskābe nodrošina intensīvu mitrināšanu un nomierina, izlīdzina grumbiņas un smalkās līnijas, piepildot ādu.
C vitamīns darbojas kā antioksidants un pasargā ādas šūnas no ārējās vides nelabvēlīgās ietekmes. Tas mazina grumbu rašanos, kā arī neļauj ādai izskatīties nogurušai un pelēcīgai. Būtiska ir šī vitamīna spēja novērst pigmentācijas rašanos.
Nāves jūras melnās dūņas intensīvi, taču maigi attīra un nostiprina ādu.
 
SKIN maska ir piemērota visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai. Tas ir 100 % dabiskas izcelsmes produkts. Bez jebkādām ķīmiskām piedevām. Nesatur kaolīnu, glicerīnu, krāsvielas, konservantus vai parabēnus!

product
1195442 BIOFARMACIJA Skin Mask sejas maska, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/7f/da/562e3a60ab4e12c1e9842d98f1a0.png InStock 9.5 EUR 18.99 <p style="text-align:justify;">Sastāvā esošais kolagēns nodrošina ādas elastīgumu un tvirtumu, tiek aizkavēta ādas novecošanās.<br /> Hialuronskābe nodrošina intensīvu mitrināšanu un nomierina, izlīdzina grumbiņas un smalkās līnijas, piepildot ādu.<br /> C vitamīns darbojas kā antioksidants un pasargā ādas šūnas no ārējās vides nelabvēlīgās ietekmes. Tas mazina grumbu rašanos, kā arī neļauj ādai izskatīties nogurušai un pelēcīgai. Būtiska ir šī vitamīna spēja novērst pigmentācijas rašanos.<br /> Nāves jūras melnās dūņas intensīvi, taču maigi attīra un nostiprina ādu.<br />  <br /> SKIN maska ir piemērota visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai. Tas ir 100 % dabiskas izcelsmes produkts. Bez jebkādām ķīmiskām piedevām. Nesatur kaolīnu, glicerīnu, krāsvielas, konservantus vai parabēnus!</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas