BIOFARMACIJA Hydro Forte pulveris, 6 gab.

BIOFARMACIJA Hydro Forte pulveris, 6 gab.

GADOT BIOCHEMICAL
Kopā
3.83 €
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Pulveris elektrolītu šķīduma pagatavošanai ar mainerālvielām un dzīvotspējīgām liofilizētām pienskābām baktērijām. Piemērots veģetāriešiem un vegāniem, diabētiķiem. Piemērots grūtniecēm un barojošām māmiņām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

HYDRO FORTE – elektrolītu šķīdums uztura papildināšanai ar minerālvielām un dzīvotspējīgām liofilizētām pienskābām baktērijām, kad organisms ir zaudējis daudz šķidruma.

BEZ ĶĪMISKĀM PIEDEVĀM! Uztura bagātinātājs nesatur mākslīgos saldinātājus, krāsvielas, stabilizatorus, biezinātājus vai emulgatorus.

Priedēklis “bio” uztura bagātinātāja un kompānijas nosaukumā nav saistīts ar produkta bioloģiski lauksaimniecisko izcelsmi, bet norāda uz uztura bagātinātāja biopieejamību un tā bioķīmisko raksturu.

Papildu informācija par produktu
product
123313 BIOFARMACIJA Hydro Forte pulveris, 6 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/cd/a4/595b31180dfa92c93d6dd1296a89.png InStock 3.83 EUR 4.79 <p>HYDRO FORTE – elektrolītu šķīdums uztura papildināšanai ar minerālvielām un dzīvotspējīgām liofilizētām pienskābām baktērijām, kad organisms ir zaudējis daudz šķidruma.</p> <p>BEZ ĶĪMISKĀM PIEDEVĀM! Uztura bagātinātājs nesatur mākslīgos saldinātājus, krāsvielas, stabilizatorus, biezinātājus vai emulgatorus.</p> <p>Priedēklis “bio” uztura bagātinātāja un kompānijas nosaukumā nav saistīts ar produkta bioloģiski lauksaimniecisko izcelsmi, bet norāda uz uztura bagātinātāja biopieejamību un tā bioķīmisko raksturu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas