BIOFARMACIJA Bio Magnijs + Bio Kālijs, Elektrolīti Sport & Joint pulveris, 14 gab.

BIOFARMACIJA Bio Magnijs + Bio Kālijs, Elektrolīti Sport & Joint pulveris, 14 gab.

GADOT BIOCHEMICAL
Kopā
13.83 €
Derīguma termiņš: 2025-12-31
Pulveris ogļhidrātu-elektrolītu šķīduma pagatavošanai, kas piesātināts ar minerālvielām (Mg, Ca, K un Zn), sāli (nātrijs), glikozamīnu un ogļhidrātiem, papildinās Jūsu organismu ar nepieciešamajām vielām un palīdzēs sasniegt Jūsu mērķus, saglabājot kaulu stiprumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Uztura bagātinātājs, pulveris ogļhidrātu-elektrolītu šķīduma pagatavošanai, kas piesātināts ar minerālvielām (Mg, Ca, K un Zn), sāļiem (nātrija, magnija, kālija, cinka un kalcija citrāri), glikozamīnu un ogļhidrātiem.

Ražots atbilstoši starptautiskajiem pārtikas produktu drošuma standartiem, Ir Košera un Halal sertifikāti, apstiprināts Izraēlas Veselības ministrijā, pārtikas drošības sistēmas sertifikācija saskaņā ar standartu 22000 (FSSC 22000 – Food Safety System Certification).

  • Palīdz organismam gūt enerģiju, izturību un mazināt nogurumu.
  • Veicina ūdens uzsūkšanos fiziskas slodzes laikā.
  • Iegūsiet svarīgas minerālvielas, kuras palīdz nodrošināt normālu enerģētisko vielmaiņu.
  • Palīdz uzturēt normālu kaulu un zobu stāvokli, veicina normālu nervu un muskuļu sistēmas darbību, veicina normālu olbaltumvielu sintēzi. Piemērots ne tikai sporta un fiziskajām aktivitātēm, bet arī ikdienas darbā, mācību vai atpūtas laikā. Satur jūras izcelsmes glikozamīna sulfātu.
  • Glikozamīns cilvēkam ir atrodams visos audos, bet augstā koncentrācijā tas ir sastopams locītavu skrimšļos.
  • Ogļhidrātu-elektrolītu šķīdums palīdz saglabāt izturību ilgstošas fiziskas slodzes laikā, veicina ūdens uzsūkšanos fiziskas slodzes laikā.
  • Magnijs palīdz uzturēt normālu kaulu un zobu stāvokli, veicina normālu nervu un muskuļu sistēmas darbību, enerģētisko vielmaiņu un olbaltumvielu sintēzi, svarīgs normālam psiholoģiskam stāvoklim. Magnijs palīdz uzturēt elektrolītu līdzsvaru, tas ir nepieciešams šūnu dalīšanās procesam.
  • Kalcijs palīdz nodrošināt normālu muskuļu darbību, normālu nervu impulsu pārvadi, normālu gremošanas fermentu darbību, normālu asinsreci, enerģijas ieguves vielmaiņu. Kalcijs ir nepieciešams kaulu veselības uzturēšanai, lai uzturētu zobu veselību.
  • Cinks palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību, ādas, matu, nagu veselību, veicina normālu olbaltumvielu sintēzi un A vitamīna vielmaiņu organismā. Cinks palīdz uzturēt normālu redzi, veicina normālu auglību un reprodukciju, kā arī palīdz uzturēt normālu testosterona līmeni asinīs. Cinks veicina normālu skābju un bāzu vielmaiņu. BEZ ĶĪMISKĀM PIEDEVĀM! Uztura bagātinātājs nesatur mākslīgos saldinātājus, krāsvielas, stabilizatorus, biezinātājus vai emulgatorus.

Priedēklis “bio” uztura bagātinātāja un kompānijas nosaukumā nav saistīts ar produkta bioloģiski lauksaimniecisko izcelsmi, bet norāda uz uztura bagātinātāja biopieejamību un tā bioķīmisko raksturu.

Papildu informācija par produktu
product
123315 BIOFARMACIJA Bio Magnijs + Bio Kālijs, Elektrolīti Sport & Joint pulveris, 14 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f1/7c/19bf20d3677a1f63bc748d798eb9.png InStock 13.83 EUR 17.29 <p>Uztura bagātinātājs, pulveris ogļhidrātu-elektrolītu šķīduma pagatavošanai, kas piesātināts ar minerālvielām (Mg, Ca, K un Zn), sāļiem (nātrija, magnija, kālija, cinka un kalcija citrāri), glikozamīnu un ogļhidrātiem.</p> <p>Ražots atbilstoši starptautiskajiem pārtikas produktu drošuma standartiem, Ir Košera un Halal sertifikāti, apstiprināts Izraēlas Veselības ministrijā, pārtikas drošības sistēmas sertifikācija saskaņā ar standartu 22000 (FSSC 22000 – Food Safety System Certification).</p> <ul><li>Palīdz organismam gūt enerģiju, izturību un mazināt nogurumu.</li> <li>Veicina ūdens uzsūkšanos fiziskas slodzes laikā.</li> <li>Iegūsiet svarīgas minerālvielas, kuras palīdz nodrošināt normālu enerģētisko vielmaiņu.</li> <li>Palīdz uzturēt normālu kaulu un zobu stāvokli, veicina normālu nervu un muskuļu sistēmas darbību, veicina normālu olbaltumvielu sintēzi. Piemērots ne tikai sporta un fiziskajām aktivitātēm, bet arī ikdienas darbā, mācību vai atpūtas laikā. Satur jūras izcelsmes glikozamīna sulfātu.</li> <li><strong>Glikozamīns</strong> cilvēkam ir atrodams visos audos, bet augstā koncentrācijā tas ir sastopams locītavu skrimšļos.</li> <li><strong>Ogļhidrātu-elektrolītu</strong> šķīdums palīdz saglabāt izturību ilgstošas fiziskas slodzes laikā, veicina ūdens uzsūkšanos fiziskas slodzes laikā.</li> <li><strong>Magnijs</strong> palīdz uzturēt normālu kaulu un zobu stāvokli, veicina normālu nervu un muskuļu sistēmas darbību, enerģētisko vielmaiņu un olbaltumvielu sintēzi, svarīgs normālam psiholoģiskam stāvoklim. Magnijs palīdz uzturēt elektrolītu līdzsvaru, tas ir nepieciešams šūnu dalīšanās procesam.</li> <li><strong>Kalcijs</strong> palīdz nodrošināt normālu muskuļu darbību, normālu nervu impulsu pārvadi, normālu gremošanas fermentu darbību, normālu asinsreci, enerģijas ieguves vielmaiņu. Kalcijs ir nepieciešams kaulu veselības uzturēšanai, lai uzturētu zobu veselību.</li> <li><strong>Cinks</strong> palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību, ādas, matu, nagu veselību, veicina normālu olbaltumvielu sintēzi un A vitamīna vielmaiņu organismā. Cinks palīdz uzturēt normālu redzi, veicina normālu auglību un reprodukciju, kā arī palīdz uzturēt normālu testosterona līmeni asinīs. Cinks veicina normālu skābju un bāzu vielmaiņu. BEZ ĶĪMISKĀM PIEDEVĀM! Uztura bagātinātājs nesatur mākslīgos saldinātājus, krāsvielas, stabilizatorus, biezinātājus vai emulgatorus.</li> </ul><p>Priedēklis “bio” uztura bagātinātāja un kompānijas nosaukumā nav saistīts ar produkta bioloģiski lauksaimniecisko izcelsmi, bet norāda uz uztura bagātinātāja biopieejamību un tā bioķīmisko raksturu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Ķermenis, locītavas, kauli