BIODERMA Sensibio Defensive serums, 30 ml
4.9 4.9090909090909 (11 atsauksmes)

BIODERMA Sensibio Defensive serums, 30 ml

LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE BIODERMA
4.9 4.9090909090909 (11 atsauksmes)
Kopā
25.49 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Ilgstoši nomierinošs, mitrinošs koncentrāts, kas palīdz palēnināt jutīgas un sensibilizētas ādas priekšlaicīgu novecošanos. Āda ir tūlītēji un ilgstoši nomierināta, spēcināta, aizsargāta un mitrināta 24 h garumā. Pēc 4 nedēļām smalkās krunciņas un grumbas ir redzami samazinājušās.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ārēji agresīvi faktori (karstums/aukstums, piesārņojums, UV starojums, stress, meikaps, nepiemērota kosmētika u.c.) saasina ādas jutību. Kad tas kļūst hroniski, ādas aizsargspējas tiek novājinātas, un tas izraisa paātrinātu ādas novecošanās procesu, kas tiek saukts par “inflamm’ageing” (iekaisīgu novecošanos). BIODERMA pētnieku izveidotā DEFENSIVE TECHNOLOGY tehnoloģija veicina šī fenomena bioloģisku aizkavēšanu.
DEFENSIVE TECHNOLOGY tehnoloģija kombinācijā ar fukozes polimēru stiprina jutīgas un sensibilizētas ādas pašaizsardzības spējas. Pirmkārt, tā ir divkārša nomierinoša darbība, kas ierobežo ādas pastiprināto reaktivitāti un aizkavē hronisku iekaisumu. Otrkārt, tiek stiprināta ādas barjerfunkcija. Treškārt, tiek nodrošināta aizsardzība pret oksidatīvo stresu.
Sensibio Defensive serum mitrina ādu 24 h garumā.
Sejas krāsa atgūst svaigumu un kļūst mirdzošāka.
Seruma panesība ir ļoti laba; tam ir viegla, šķidra, atsvaidzinoša tekstūra, kas ātri iesūcas.

product
1143468 BIODERMA Sensibio Defensive serums, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/cb/71/a853937d8f059d2504a105ef6844.png InStock 25.49 EUR 42.49 <p>Ārēji agresīvi faktori (karstums/aukstums, piesārņojums, UV starojums, stress, meikaps, nepiemērota kosmētika u.c.) saasina ādas jutību. Kad tas kļūst hroniski, ādas aizsargspējas tiek novājinātas, un tas izraisa paātrinātu ādas novecošanās procesu, kas tiek saukts par <i>“inflamm’ageing” </i>(iekaisīgu novecošanos). BIODERMA pētnieku izveidotā DEFENSIVE TECHNOLOGY tehnoloģija veicina šī fenomena bioloģisku aizkavēšanu.<br />DEFENSIVE TECHNOLOGY tehnoloģija kombinācijā ar fukozes polimēru stiprina jutīgas un sensibilizētas ādas pašaizsardzības spējas. Pirmkārt, tā ir divkārša nomierinoša darbība, kas ierobežo ādas pastiprināto reaktivitāti un aizkavē hronisku iekaisumu. Otrkārt, tiek stiprināta ādas barjerfunkcija. Treškārt, tiek nodrošināta aizsardzība pret oksidatīvo stresu.<br />Sensibio Defensive serum mitrina ādu 24 h garumā.<br />Sejas krāsa atgūst svaigumu un kļūst mirdzošāka.<br />Seruma panesība ir ļoti laba; tam ir viegla, šķidra, atsvaidzinoša tekstūra, kas ātri iesūcas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi