BEPANTHEN 50 mg/g ziede, 30 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

BEPANTHEN 50 mg/g ziede, 30 g

BAYER
Kopā
4.79 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Bepanthen ziede ar dekspantenolu, lieto sausas, saplaisājušas ādas, apdegumu, izgulējumu, čūlu un nelielu ādas bojājumu, nobrāzumu gadījumā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Bepanthen ziedes aktīvā viela ir dekspantenols, kas iestrādāts eļļu saturošā emulsijā, kas labi uzsūcas. Ādas šūnās dekspantenols ātri pārvēršas pantotēnskābē. Pantotēnskābe piedalās gan ādas veidošanā, gan atjaunošanā. Bepanthen ziedi lieto ādas nobrāzumu, saplaisājumu ārstēšanai un profilaksei, sausai ādai, mātēm bērna krūts barošanas periodā krūts dziedzeru regulārai aprūpei un saplaisājušu krūšu galu ārstēšanai, zīdaiņu aprūpē par aizsargslāni pret autiņu radītu mitrumu un nobrāztas, apsārtušas ādas un autiņu radītu izsitumu ārstēšanai, kā papildus zāļu līdzeklis pacientiem, kas ārstējas ar kortikosteroīdu preparātiem, kā arī kortikosteroīdu lietošanas pārtraukumos.

Papildu informācija par produktu
product
102142 BEPANTHEN 50 mg/g ziede, 30 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8f/2c/1a363062e3d3e4ff4678d4e56322.png InStock 4.79 EUR 4.79 <p style="text-align:justify;">Bepanthen ziedes aktīvā viela ir dekspantenols, kas iestrādāts eļļu saturošā emulsijā, kas labi uzsūcas. Ādas šūnās dekspantenols ātri pārvēršas pantotēnskābē. Pantotēnskābe piedalās gan ādas veidošanā, gan atjaunošanā. Bepanthen ziedi lieto ādas nobrāzumu, saplaisājumu ārstēšanai un profilaksei, sausai ādai, mātēm bērna krūts barošanas periodā krūts dziedzeru regulārai aprūpei un saplaisājušu krūšu galu ārstēšanai, zīdaiņu aprūpē par aizsargslāni pret autiņu radītu mitrumu un nobrāztas, apsārtušas ādas un autiņu radītu izsitumu ārstēšanai, kā papildus zāļu līdzeklis pacientiem, kas ārstējas ar kortikosteroīdu preparātiem, kā arī kortikosteroīdu lietošanas pārtraukumos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Ādas slimības/Brūces, apdegumi un nobrāzumi