BEPANTHEN 50 mg/g krēms, 30 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

BEPANTHEN 50 mg/g krēms, 30 g

BAYER
Kopā
5.95 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Bepanthen® krēma aktīvā viela ir dekspanenols. Bepanthen® krēmu lieto: sausas, raupjas un sasprēgājušas ādas aprūpei, nelielu ādas bojājumu ārstēšanai, piemēram, apdegums, nobrāzums, ādas kairinājums.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Bepanthen krēma aktīvā viela ir dekspantenols, kas iestrādāts ātri iesūcošā, mazu eļļas daudzumu saturošā emulsijā. Ādas šūnās dekspantenols ātri pārvēršas pantotēnskābē. Pantotēnskābe piedalās gan ādas veidošanā, gan atjaunošanā. Bepanthen krēmu lieto sausas, raupjas un sasprēgājušas ādas aprūpei; nelielu ādas bojājumu ārstēšanai, piemēram, apdegums, nobrāzums, ādas kairinājums, autiņu radītu izsitums, hroniska vai izgulējuma čūla, ādas plīsums pie anālās atveres u.c., krūts dziedzeru aizsardzībai mātēm, kuras zīda bērnu, jēlu vai saplaisājušu krūtsgalu ārstēšanai.

Papildu informācija par produktu
product
102141 BEPANTHEN 50 mg/g krēms, 30 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9f/46/fc0b83b289346d081f12614efcd6.png InStock 5.95 EUR 5.95 <p style="text-align:justify;">Bepanthen krēma aktīvā viela ir dekspantenols, kas iestrādāts ātri iesūcošā, mazu eļļas daudzumu saturošā emulsijā. Ādas šūnās dekspantenols ātri pārvēršas pantotēnskābē. Pantotēnskābe piedalās gan ādas veidošanā, gan atjaunošanā. Bepanthen krēmu lieto sausas, raupjas un sasprēgājušas ādas aprūpei; nelielu ādas bojājumu ārstēšanai, piemēram, apdegums, nobrāzums, ādas kairinājums, autiņu radītu izsitums, hroniska vai izgulējuma čūla, ādas plīsums pie anālās atveres u.c., krūts dziedzeru aizsardzībai mātēm, kuras zīda bērnu, jēlu vai saplaisājušu krūtsgalu ārstēšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Ādas slimības/Brūces, apdegumi un nobrāzumi