BEOTEBAL 10 mg tabletes, 30 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

BEOTEBAL 10 mg tabletes, 30 gab.

ZAKLADY FARMACEUTYCZNE POLPHARMA S.A.
Kopā
21.32 €
Derīguma termiņš: 2025-02-28
Lieto biotīna deficīta ārstēšanai pieaugušajiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

BEOTEBAL ietilpst vitamīnu preparātu grupā.

To lieto biotīna deficīta ārstēšanai pieaugušajiem.

Biotīna deficīts var izraisīt šādus simptomus: nogurums, parestēzija (patoloģiska sajūta ādā ar tādiem simptomiem kā tirpšana, durstīšana, salšana, dedzināšana, nejutīgums), plānāki mati, matu izkrišana, dermatīts (ādas iekaisums, kas parasti izpaužas ar niezi un apsārtumu) ap acīm, degunu, muti, ausīm un cirkšņos, konjunktivīts (acu iekaisums, kas padara acis sārtas vai iesarkanas), nagu un matu augšanas traucējumi un pārmērīgs trauslums.

Papildu informācija par produktu
product
1039099 BEOTEBAL 10 mg tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/75/0e/811eba513232be2482f5e5f68ef5.jpg InStock 21.32 EUR 21.32 <p>BEOTEBAL ietilpst vitamīnu preparātu grupā.</p> <p>To lieto biotīna deficīta ārstēšanai pieaugušajiem.</p> <p>Biotīna deficīts var izraisīt šādus simptomus: nogurums, parestēzija (patoloģiska sajūta ādā ar tādiem simptomiem kā tirpšana, durstīšana, salšana, dedzināšana, nejutīgums), plānāki mati, matu izkrišana, dermatīts (ādas iekaisums, kas parasti izpaužas ar niezi un apsārtumu) ap acīm, degunu, muti, ausīm un cirkšņos, konjunktivīts (acu iekaisums, kas padara acis sārtas vai iesarkanas), nagu un matu augšanas traucējumi un pārmērīgs trauslums.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai