BABE Pediatric krēms, 100 ml
0 0 (0 atsauksmes)

BABE Pediatric krēms, 100 ml

LABORATORIOS BABE
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
14.19 €
Derīguma termiņš: 2027-05-30
Pasargā mazuļa jutīgo autiņbiksīšu zonu, acumirklī mazina kairinājumu un atjauno ādu, veicinot tās dabisko reģenerāciju.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pasargā mazuļa jutīgo autiņbiksīšu zonu, acumirklī mazina kairinājumu un atjauno ādu, veicinot tās dabisko reģenerāciju. Jauna formula ar vispusīgu iedarbību: Efektīvs, absorbējošs aizsargslānis, kas pasargā ādu no kairinātājiem. Neitralizē urīna un fēču fermentatīvo iedarbību. Atjauno ādas pH līmeni un kavē mikrobu vairošanos. Padara ādu elastīgu un mīkstu, saglabājot to mitru. Turklāt produkts nebloķē ādu, ļaujot tai elpot un saglabājot autiņbiksīšu zonu ideāli sausu. Bez konservantiem. Var lietot visa ģimene, dažāda veida iekaisumiem.

product
1037746 BABE Pediatric krēms, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/36/5d/31d7c1baa7896e8688942eb10cda.png InStock 14.19 EUR 14.19 <p style="text-align:justify;"><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: docs-Calibri; font-size: 15px; text-align: center; white-space-collapse: preserve;">Pasargā mazuļa jutīgo autiņbiksīšu zonu, acumirklī mazina kairinājumu un atjauno ādu, veicinot tās dabisko reģenerāciju. Jauna formula ar vispusīgu iedarbību: Efektīvs, absorbējošs aizsargslānis, kas pasargā ādu no kairinātājiem. Neitralizē urīna un fēču fermentatīvo iedarbību. Atjauno ādas pH līmeni un kavē mikrobu vairošanos. Padara ādu elastīgu un mīkstu, saglabājot to mitru. Turklāt produkts nebloķē ādu, ļaujot tai elpot un saglabājot autiņbiksīšu zonu ideāli sausu. Bez konservantiem. Var lietot visa ģimene, dažāda veida iekaisumiem.</span><br></p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana/Krēmi un losjoni