B.WELL PRO-35 + adapteris augšdelma tonometrs, 1 gab.
4.4 4.375 (8 atsauksmes)

B.WELL PRO-35 + adapteris augšdelma tonometrs, 1 gab.

B.WELL SWISS AG
4.4 4.375 (8 atsauksmes)
Kopā
39.99 €
B.Well PRO-35 tonometrs – drošs palīgs tiem, kas seko savam spiedienam. PRO-35 veiks precīzu mērījumu un uzreiz novērtēs rezultātu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Automātiskais tonometrs ir B.Well PRO-35 – drošs palīgs tiem, kas seko savam spiedienam. PRO-35 veiks precīzu mērījumu un uzreiz novērtēs rezultātu. Speciāla skala displejā parāda spiediena līmeni – optimālu, paaugstinātu vai augstu. Tonometrs – PRO-35 automāts ir komfortabls un tam ir ērtas funkcijas. Paplašināta atmiņa uz 30 mērījumiem, ļauj veidot elektronisko spiediena dienasgrāmatu par 2 nedēļām. Aritmijas indikators paziņos par sirds ritma traucējumiem mērīšanas laikā. Ja arteriālā spiediena mērīšanas laikā tonometrs atklāj pulsa nestabilitāti un atpazīst aritmiju, tas to atspoguļo uz displeja ar speciālu simbolu. Tehnoloģija B.Well atklāj pašas pirmās aritmijas pazīmes, ļaujot savlaicīgi vērsties pie speciālista un novērst sirds slimības, kas tikko sāk veidoties. Pateicoties anatomiskai manšetei B.Well mērījumi notiek komfortabli un ātri. Nodrošinot komfortablu mērīšanu un precīzu rezultātu. Sākot mērīšanu, tonometrs nosaka manšetes optimālo spiediena līmeni katram konkrētajam cilvēkam. Pareizs spiediena līmenis manšetē ļauj iegūt precīzu rezultātu, izvairīties no pārāk lielas rokas saspiešanas. Universālā manšete – derēs ikvienam.

https://www.youtube.com/watch?v=3Ot09XwFmCk&ab_channel=B.WellSwissGlobal

product
123383 B.WELL PRO-35 + adapteris augšdelma tonometrs, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2b/b7/abcc6d4de9aea5fa17d9bc1da1de.png InStock 39.99 EUR 49.99 <p>Automātiskais tonometrs ir B.Well PRO-35 – drošs palīgs tiem, kas seko savam spiedienam. PRO-35 veiks precīzu mērījumu un uzreiz novērtēs rezultātu. Speciāla skala displejā parāda spiediena līmeni – optimālu, paaugstinātu vai augstu. Tonometrs – PRO-35 automāts ir komfortabls un tam ir ērtas funkcijas. Paplašināta atmiņa uz 30 mērījumiem, ļauj veidot elektronisko spiediena dienasgrāmatu par 2 nedēļām. Aritmijas indikators paziņos par sirds ritma traucējumiem mērīšanas laikā. Ja arteriālā spiediena mērīšanas laikā tonometrs atklāj pulsa nestabilitāti un atpazīst aritmiju, tas to atspoguļo uz displeja ar speciālu simbolu. Tehnoloģija B.Well atklāj pašas pirmās aritmijas pazīmes, ļaujot savlaicīgi vērsties pie speciālista un novērst sirds slimības, kas tikko sāk veidoties. Pateicoties anatomiskai manšetei B.Well mērījumi notiek komfortabli un ātri. Nodrošinot komfortablu mērīšanu un precīzu rezultātu. Sākot mērīšanu, tonometrs nosaka manšetes optimālo spiediena līmeni katram konkrētajam cilvēkam. Pareizs spiediena līmenis manšetē ļauj iegūt precīzu rezultātu, izvairīties no pārāk lielas rokas saspiešanas. Universālā manšete – derēs ikvienam.</p> <p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=3Ot09XwFmCk&amp;ab_channel=B.WellSwissGlobal">https://www.youtube.com/watch?v=3Ot09XwFmCk&amp;ab_channel=B.WellSwissGlobal</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Medicīniskās ierīces/Asinsspiediena mērītāji/Augšdelma