AVENE Sun Protection SPF 50+ for Children saules aizsarglīdzeklis, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

AVENE Sun Protection SPF 50+ for Children saules aizsarglīdzeklis, 200 ml

AVENE DERMATOLOGICAL LABORATORIES
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
38.99 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Izsmidzināms aizsarglīdzeklis lieliski piemērots bērnu jutīgajai ādai. Pateicoties vieglajai tekstūrai, līdzeklis ātri iesūcas un ir ļoti izturīgs pret ūdeni.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Izsmidzināms aizsarglīdzeklis lieliski piemērots bērnu jutīgajai ādai. Pateicoties vieglajai tekstūrai, līdzeklis ātri iesūcas un ir ļoti izturīgs pret ūdeni.
Aizsarglīdzekļa pamatā ir ekskluzīvā Sunsitive ® aizsardzības kombinācija, kas iegūta Pierre Fabre pētījumu rezultātā un sastāv no:
Patentēta filtrēšanas sistēma, kas satur tikai četrus saules aizsargfiltrus, ļoti plašai, stabilai UVB-UVA aizsardzībai un optimālai ādas tolerancei.
Provitamīns E (Pre-tocopheryl), spēcīgs antioksidants, šūnu aizsardzībai pret brīvajiem radikāļiem.
Avène Termālā avota ūdens, kam piemīt nomierinošas un kairinājumu mazinošas īpašības.
Tā vienkāršā un praktiskā ATVĒRŠANA / AIZVĒRŠNA sistēma ir ērtāk lietojama un saudzē vidi.

IEGUVUMI
ANTIOKSIDANTS: palīdz aizsargāt šūnas pret brīvajiem radikāļiem.
BEZ SMARŽAS: tolerants jūtīgai, alerģiskai ādai.
FOTOAIZSARDZĪBA: fotostabili UVB-UVA filtri, kas cīnās pret saules starojuma kaitīgo ietekmi.
BEZ BALTĀ EFEKTA: neredzamai aizsardzībai."

product
1144459 AVENE Sun Protection SPF 50+ for Children saules aizsarglīdzeklis, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/5d/f9/0685b4ef40a7b983912ec5f6f32f.png InStock 38.99 EUR 38.99 <p>Izsmidzināms aizsarglīdzeklis lieliski piemērots bērnu jutīgajai ādai. Pateicoties vieglajai tekstūrai, līdzeklis ātri iesūcas un ir ļoti izturīgs pret ūdeni.<br />Aizsarglīdzekļa pamatā ir ekskluzīvā Sunsitive ® aizsardzības kombinācija, kas iegūta Pierre Fabre pētījumu rezultātā un sastāv no:<br />Patentēta filtrēšanas sistēma, kas satur tikai četrus saules aizsargfiltrus, ļoti plašai, stabilai UVB-UVA aizsardzībai un optimālai ādas tolerancei.<br />Provitamīns E (Pre-tocopheryl), spēcīgs antioksidants, šūnu aizsardzībai pret brīvajiem radikāļiem.<br />Avène Termālā avota ūdens, kam piemīt nomierinošas un kairinājumu mazinošas īpašības.<br />Tā vienkāršā un praktiskā ATVĒRŠANA / AIZVĒRŠNA sistēma ir ērtāk lietojama un saudzē vidi.</p> <p><strong>IEGUVUMI</strong><br />ANTIOKSIDANTS: palīdz aizsargāt šūnas pret brīvajiem radikāļiem.<br />BEZ SMARŽAS: tolerants jūtīgai, alerģiskai ādai.<br />FOTOAIZSARDZĪBA: fotostabili UVB-UVA filtri, kas cīnās pret saules starojuma kaitīgo ietekmi.<br />BEZ BALTĀ EFEKTA: neredzamai aizsardzībai."</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi