AVENE Cleansing attīrošas putas, 150 ml

AVENE Cleansing attīrošas putas, 150 ml

AVENE DERMATOLOGICAL LABORATORIES
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Maigas tīrīšanas putas kosmētikas noņemšanai, attīrīšanai un netīrumu un liekā sebuma likvidēšanai. Normālai un kombinētai jutīgai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Attīrošas un dekoratīvās kosmētikas noņemšanas putas normālai un kombinētai jutīgai ādai, attīra un noņem netīrumus un lieko sebumu. Ar 98% dabīgas izcelsmes sastāvdaļu un bez dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļām tās saglabā ādas dabisko līdzsvaru. Šīs bagātīgās, gaisīgās putas ar maigu aromātu noņem kosmētiku, attīra un nomierina ādu, pateicoties Avène termālā avota ūdenim un formulai uz glicerīna bāzes, lai nodrošinātu lielāku komfortu. Ziepes nesaturošā formula satur minimālu sastāvdaļu daudzumu tieši vajadzīgajā daudzumā, lai nodrošinātu efektivitāti un toleranci*. Attīra āru, padara to maigu un komfortablu.

150 ml attīrošo putu iepakojums ir izgatavots no 49% pārstrādātiem materiāliem. Pudele ir izgatavota no 100% pārstrādātas plastmasas**.

product
1144126 AVENE Cleansing attīrošas putas, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/aa/b4/2012b97f870bbb82d411169ea129.png InStock 13.85 EUR 23.09 <p>Attīrošas un dekoratīvās kosmētikas noņemšanas putas normālai un kombinētai jutīgai ādai, attīra un noņem netīrumus un lieko sebumu. Ar 98% dabīgas izcelsmes sastāvdaļu un bez dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļām tās saglabā ādas dabisko līdzsvaru. Šīs bagātīgās, gaisīgās putas ar maigu aromātu noņem kosmētiku, attīra un nomierina ādu, pateicoties Avène termālā avota ūdenim un formulai uz glicerīna bāzes, lai nodrošinātu lielāku komfortu. Ziepes nesaturošā formula satur minimālu sastāvdaļu daudzumu tieši vajadzīgajā daudzumā, lai nodrošinātu efektivitāti un toleranci*. Attīra āru, padara to maigu un komfortablu.</p> <p>150 ml attīrošo putu iepakojums ir izgatavots no 49% pārstrādātiem materiāliem. Pudele ir izgatavota no 100% pārstrādātas plastmasas**.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana