AVENE Cleanance Comedomed Anti-Blemishes Concentrate koncentrāts, 30 ml

AVENE Cleanance Comedomed Anti-Blemishes Concentrate koncentrāts, 30 ml

AVENE DERMATOLOGICAL LABORATORIES
5.0 5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Koncentrāts ādas nepilnību novēršanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Koncentrāts novērš ādas nepilnības un melno komedonu veidošanos un ierobežo jaunu parādīšanos.

Īpašības: jaunās paaudzes produkts ilgstoši uzlabo jūsu ādas kvalitāti. Pūtītes ir ievērojami samazinātas, āda tiek matēta visas dienas garumā un poras tiek samazinātas.

Ļoti koncentrēta formula ar aktīvajām sastāvdaļām:

  • Comedoclastin ™ aktīvā viela ar patentētām īpašībām regulē sebuma hiperprodukciju.
  • Avène termālais avota ūdens nomierina un mazina kairinājumu.

Šis produkts kļūs par jūsu ikdienas sastāvdaļu, lai ierobežotu jaunu plankumu parādīšanos, regulētu sebuma pārprodukciju un samazinātu spīdumu. Viegla, šķidra tekstūra, nav taukaina, ātri uzsūcas.

https://www.youtube.com/watch?v=Veg4tAvmP3o

product
10120123 AVENE Cleanance Comedomed Anti-Blemishes Concentrate koncentrāts, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9c/46/7ab6762a81858f9ed3df7c9bd1e4.png OutOfStock 23.99 EUR 23.99 <p style="text-align:justify;">Koncentrāts novērš ādas nepilnības un melno komedonu veidošanos un ierobežo jaunu parādīšanos.</p> <p style="text-align:justify;">Īpašības: jaunās paaudzes produkts ilgstoši uzlabo jūsu ādas kvalitāti. Pūtītes ir ievērojami samazinātas, āda tiek matēta visas dienas garumā un poras tiek samazinātas.</p> <p style="text-align:justify;">Ļoti koncentrēta formula ar aktīvajām sastāvdaļām:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Comedoclastin ™ aktīvā viela ar patentētām īpašībām regulē sebuma hiperprodukciju.</li> <li>Avène termālais avota ūdens nomierina un mazina kairinājumu.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Šis produkts kļūs par jūsu ikdienas sastāvdaļu, lai ierobežotu jaunu plankumu parādīšanos, regulētu sebuma pārprodukciju un samazinātu spīdumu. Viegla, šķidra tekstūra, nav taukaina, ātri uzsūcas.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=Veg4tAvmP3o">https://www.youtube.com/watch?v=Veg4tAvmP3o</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana