AVENE Cicalfate Repair roku krēms, 100 ml

AVENE Cicalfate Repair roku krēms, 100 ml

AVENE DERMATOLOGICAL LABORATORIES
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
10.49 €
Derīguma termiņš: 2026-05-31
Aizsargājošs krēms sausas un sasprēgājušas ādas kopšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sausas, sasprēgājušas roku ādas atjaunošana, ko sabojājis aukstums, vējš, bieža ūdens, ūdens-spirta, krāsvielu šķīdumu iedarbība.

Aven dermatoloģiskā laboratorija piedāvā labāko līdzekli, kas vienlaikus ir arī antibakteriāls un atjaunojošs.

Šis līdzeklis var palīdzēt atjaunot ādu, arī ja jūsu mazulim ir kairināta āda vai sausums no autiņbiksītēm. Šīs mazās nepatikšanas paliks tikai jūsu atmiņās.

Sicalfate ar Aven Thermal Water ar antibakteriālām un atjaunojošām īpašībām ir moderna tekstūra, kas atvieglo tā uzklāšanu uz ādas. Tas ātri samazina ādas kairinājumu un ir ideāli piemērots zīdaiņiem, bērniem un pieaugušajiem.

product
10120224 AVENE Cicalfate Repair roku krēms, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b6/d5/83f85513d60a24087c6a5a1c2b9f.png InStock 10.49 EUR 17.49 <p style="text-align:justify;">Sausas, sasprēgājušas roku ādas atjaunošana, ko sabojājis aukstums, vējš, bieža ūdens, ūdens-spirta, krāsvielu šķīdumu iedarbība.</p> <p style="text-align:justify;">Aven dermatoloģiskā laboratorija piedāvā labāko līdzekli, kas vienlaikus ir arī antibakteriāls un atjaunojošs.</p> <p style="text-align:justify;">Šis līdzeklis var palīdzēt atjaunot ādu, arī ja jūsu mazulim ir kairināta āda vai sausums no autiņbiksītēm. Šīs mazās nepatikšanas paliks tikai jūsu atmiņās.</p> <p style="text-align:justify;">Sicalfate ar Aven Thermal Water ar antibakteriālām un atjaunojošām īpašībām ir moderna tekstūra, kas atvieglo tā uzklāšanu uz ādas. Tas ātri samazina ādas kairinājumu un ir ideāli piemērots zīdaiņiem, bērniem un pieaugušajiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Roku kopšana/Rokām