ACORUS BALANCE Fiber Beauty Collagen pulveris, 200 g

ACORUS BALANCE Fiber Beauty Collagen pulveris, 200 g

ACORUS CALAMUS
Kopā
9.55 €
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Uztura bagātinātājs matu, nagu, ādas veselībai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Ādas elastībai
  • Matu un nagu veselībai
  • Šūnu aizsardzībai no oksidatīviem bojājumiem

FIBER BEAUTY COLLAGEN. Uztura bagātinātājs. Ar saldinātāju. Šķiedrvielu avots.

  • Cinks palīdz uzturēt ādas, matu, nagu un kaulu veselību, veicina normālu olbaltumvielu sintēzi.
  • C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai ādas, kaulu, skrimšļu, smaganu un asinsvadu darbībai.
  • C vitamīns un cinks veicina normālu imūnsistēmas darbību, šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.
  • Bambuss var palīdzēt uzturēt locītavu un kaulu stāvokli, saglabāt locītavu elastību un kustīgumu.

Kolagēns ir olbaltumviela, kas cilvēka ķermenī tiek sintezēta dabiski. Šī olbaltumviela ir viens no svarīgākajiem ādas elementiem un veido vairāk nekā 70% ādas svara.

Papildu informācija par produktu
product
1222442 ACORUS BALANCE Fiber Beauty Collagen pulveris, 200 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bf/df/79e003d3af59ac091f3d9620ff9c.png InStock 9.55 EUR 19.09 <ul><li style="text-align:justify;">Ādas elastībai</li> <li style="text-align:justify;">Matu un nagu veselībai</li> <li style="text-align:justify;">Šūnu aizsardzībai no oksidatīviem bojājumiem</li> </ul><p style="text-align:justify;"><strong>FIBER BEAUTY COLLAGEN. Uztura bagātinātājs. Ar saldinātāju. Šķiedrvielu avots.</strong></p> <ul style="text-align:justify;"><li>Cinks palīdz uzturēt ādas, matu, nagu un kaulu veselību, veicina normālu olbaltumvielu sintēzi.</li> <li>C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai ādas, kaulu, skrimšļu, smaganu un asinsvadu darbībai.</li> <li>C vitamīns un cinks veicina normālu imūnsistēmas darbību, šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.</li> <li>Bambuss var palīdzēt uzturēt locītavu un kaulu stāvokli, saglabāt locītavu elastību un kustīgumu.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Kolagēns ir olbaltumviela, kas cilvēka ķermenī tiek sintezēta dabiski. Šī olbaltumviela ir viens no svarīgākajiem ādas elementiem un veido vairāk nekā 70% ādas svara.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Matiem, ādai un nagiem