BRŪČU 5 mg/ 20 mg/g ziede, 35 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

BRŪČU 5 mg/ 20 mg/g ziede, 35 g

LMP
Kopā
8.64 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Brūču 5 mg/ 20 mg/g ziede pieder pie kombinētas darbības preparātiem sadzīšanas veicināšanai un infekciju novēršanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Brūču 5 mg/ 20 mg/g ziede pieder pie kombinētas darbības preparātiem sadzīšanas veicināšanai un infekciju novēršanai (ievainojumi, brūces, trofiskās čūlas, furunkuli, karbunkuli, apdegumi utt.). Ziedes aktīvās vielas ir metiluracils un lidokaīna hidrohlorīds. Metiluracils veicina šūnu reģenerāciju un epitēlija atjaunošanos, tam ir pozitīva ietekme uz nukleīnskābju maiņas procesiem audos, konstatēta arī pretiekaisuma un imunitāti stimulējoša darbība. Lidokaīna hidrohlorīds ir lokāls anestēzijas līdzeklis, mazina sāpju sajūtu brūcē.

Ziedei piemīt arī baktericīdas īpašības, kuras nodrošina zāļu sastāvā iekļautā palīgviela hinifurils.

Papildu informācija par produktu
product
102471 BRŪČU 5 mg/ 20 mg/g ziede, 35 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/fc/27/3425eaa4162c84cdbc476052db61.png InStock 8.64 EUR 8.64 <p style="text-align:justify;">Brūču 5 mg/ 20 mg/g ziede pieder pie kombinētas darbības preparātiem sadzīšanas veicināšanai un infekciju novēršanai (ievainojumi, brūces, trofiskās čūlas, furunkuli, karbunkuli, apdegumi utt.). Ziedes aktīvās vielas ir metiluracils un lidokaīna hidrohlorīds. Metiluracils veicina šūnu reģenerāciju un epitēlija atjaunošanos, tam ir pozitīva ietekme uz nukleīnskābju maiņas procesiem audos, konstatēta arī pretiekaisuma un imunitāti stimulējoša darbība. Lidokaīna hidrohlorīds ir lokāls anestēzijas līdzeklis, mazina sāpju sajūtu brūcē.</p><p style="text-align:justify;">Ziedei piemīt arī baktericīdas īpašības, kuras nodrošina zāļu sastāvā iekļautā palīgviela hinifurils.<br></p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Ādas slimības