ZOVIRAX Duo 50 mg/10 mg/g krēms, 2 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

ZOVIRAX Duo 50 mg/10 mg/g krēms, 2 g

GLAXOSMITHKLINE CONSUMER
Derīguma termiņš: 2025-05-30
Recidivējošas herpes labialis infekcijas (aukstumpumpu) agrīno pazīmju un simptomu ārstēšana.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Recidivējošas herpes labialis infekcijas (aukstumpumpu) agrīno pazīmju un simptomu ārstēšana, lai mazinātu aukstumpumpu pārveidošanos par čūlainiem bojājumiem, pieaugušajiem un pusaudžiem (12 gadus veciem un vecākiem) ar normālu imunitāti.

Aciklovīrs ir pretvīrusu līdzeklis, kas in vitro ir izteikti aktīvs pret herpes simplex vīrusa (HSV) 1. un 2. tipu. Pēc iekļūšanas herpes inficētā šūnā aciklovīrs fosforilējas par aktīvu aciklovīra trifosfāta savienojumu. Pirmais posms šajā procesā ir atkarīgs no HSV-kodētas timidīnkināzes klātbūtnes. Aciklovīra trifosfāts darbojas kā inhibitors un substrāts herpes-specifiskai DNS polimerāzei, kavējot tālāku vīrusa DNS sintēzi un neietekmējot normālos šūnas procesus.

Hidrokortizons ir vieglas iedarbības kortikosteroīds, kam piemīt dažāda imūnmodulējoša ietekme. Lietojot lokāli, tā galvenais uzdevums ir kontrolēt dažādus iekaisuma izraisītus ādas bojājumus.

Zovirax Duo, kas apvieno aciklovīra pretvīrusu un hidrokortizona pretiekaisuma iedarbību, mazina aukstumpumpu pārveidošanos par čūlainiem bojājumiem. Šīs ietekmes precīzs mehānisms nav pilnībā raksturots, bet uzskata, ka to nosaka vīrusa klīrenss un vietējās iekaisuma atbildes reakcijas mazināšana lūpu audos, lai vājinātu pazīmes un simptomus.

Papildu informācija par produktu
product
1261773 ZOVIRAX Duo 50 mg/10 mg/g krēms, 2 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/52/0f/9a11afbc8cf9b74cf4b1e1c32eec.png InStock 12.62 EUR 12.62 <p style="text-align:justify;">Recidivējošas herpes labialis infekcijas (aukstumpumpu) agrīno pazīmju un simptomu ārstēšana, lai mazinātu aukstumpumpu pārveidošanos par čūlainiem bojājumiem, pieaugušajiem un pusaudžiem (12 gadus veciem un vecākiem) ar normālu imunitāti.</p> <p style="text-align:justify;">Aciklovīrs ir pretvīrusu līdzeklis, kas in vitro ir izteikti aktīvs pret herpes simplex vīrusa (HSV) 1. un 2. tipu. Pēc iekļūšanas herpes inficētā šūnā aciklovīrs fosforilējas par aktīvu aciklovīra trifosfāta savienojumu. Pirmais posms šajā procesā ir atkarīgs no HSV-kodētas timidīnkināzes klātbūtnes. Aciklovīra trifosfāts darbojas kā inhibitors un substrāts herpes-specifiskai DNS polimerāzei, kavējot tālāku vīrusa DNS sintēzi un neietekmējot normālos šūnas procesus.</p> <p style="text-align:justify;">Hidrokortizons ir vieglas iedarbības kortikosteroīds, kam piemīt dažāda imūnmodulējoša ietekme. Lietojot lokāli, tā galvenais uzdevums ir kontrolēt dažādus iekaisuma izraisītus ādas bojājumus.</p> <p style="text-align:justify;">Zovirax Duo, kas apvieno aciklovīra pretvīrusu un hidrokortizona pretiekaisuma iedarbību, mazina aukstumpumpu pārveidošanos par čūlainiem bojājumiem. Šīs ietekmes precīzs mehānisms nav pilnībā raksturots, bet uzskata, ka to nosaka vīrusa klīrenss un vietējās iekaisuma atbildes reakcijas mazināšana lūpu audos, lai vājinātu pazīmes un simptomus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Ādas slimības