STENDERS

(62)
  • -50%
STENDERS Dzērveņu dušas želeja, 250 ml
  • -40%
STENDERS Wellness Balance sprejs, 85 ml
  • -40%
STENDERS Energising Citrus sprejs, 85 ml
  • -40%
STENDERS Šī sviests, 7 g
  • -40%
STENDERS Intensive Care matu eļļa, 50 ml
  • -40%
STENDERS Melno dūņu un ogles skrubis šampūns, 300 g
  • -40%
STENDERS Dzērveņu ķermeņa skrubis, 230 g
  • -40%
STENDERS Ziemeļu jasmīns un juzu sāls skrubis, 330 g
  • -40%
STENDERS Greipfrūtu sāls skrubis, 300 g
  • -40%
STENDERS Ingvera & Citrona Cukura skrubis, 230 g
  • -40%
STENDERS Juniper uzmundrinošs šampūns, 250 ml
  • -40%
STENDERS Ābeļziedu lūpu balzams, 4.8 g
Jūs apskatījāt 13 no 62 produktiem

Ieved Ziemeļvalstu dabas spēku savā vannas istabā ar STENDERS

Ziemeļeiropas tradicionālo dabas velšu spēks, kas iet roku rokā ar mūsdienu zinātnes atklājumiem  tieši to piedāvā Stenders kosmētika. Ar Stenders tu vari ne vien atklāt dabas velšu kopjošo un dziedējošo spēku, bet arī iegrimt patīkamu aromātu, krāsu un tekstūru virpulī. Iegādājoties Stenders kosmētiku, vari neraizēties par tās ietekmi uz vidi, jo ražotāji ievēro augstus ilgtspējas standartus. E-mēness aptiekā atradīsi vairāk nekā 50 Stenders produktu tavai ikdienai un sevis palutināšanas dienām. Apkopojām dažus no iecienītākajiem.

STENDERS dušas zefīri

Zefīrs, ar kuru mieloties, esot dušā? Ne gluži. Lai gan Stenders upeņu un greifrūtu dušas zefīri smaržo tik kārdinoši, ka var rasties vēlme tos nogaršot, dušas zefīra uzdevums ir maigi attīrīt tavu ādu. Vieglās krēmveida putas nodrošina saudzīgu ādas mazgāšanu, bet atspirdzinošie un vitamīniem bagātie upeņu un greifrūtu ēteriskās eļļas ekstrakti nodrošina ķermeņa un gara uzmundrinājumu. Nepieciešamajam efektam vajadzīgs pavisam nedaudz produkta.

STENDERS lūpu balzami

Rudenīgo purva dzērveni vai aromātiskos pavasarīgos ābeļziedus? Izvēlies savu Stenders lūpu balzamu! Lai kāda būtu tava izvēle, balzamu sastāvā esošais šī sviests baros un mitrinās lūpas, ļaujot tev baudīt dzīvi, neuztraucoties par sasprēgājušām lūpām ne karstumā, ne salā, ne vējainā laikā. Pēc produkta uzklāšanas lūpas tūlītēji kļūs gludas, maigas un patīkamas. Un Stenders lūpu balzamu unikālā smarža iedvesmos tevi jauniem sasniegumiem ik dienas!

STENDERS dzērveņu produktu ādas kopšanas sērija

Vitamīniem bagātā dzērvene ir ne vien lielisks papildinājums veselīgiem ēdieniem, bet arī noderīga kosmētikas sastāvdaļa, tādēļ tā ir atrodama vairākos Stenders ķermeņa kopšanas produktos. Dzērveņu ekstrakts palīdz stimulēt dabiskos ādas atjaunošanās procesus un aizsargā ādu. Izmēģini Stenders dzērveņu skrubi ādas dziļai attīrīīšanai, dušas želeju ikdienas lietošanai, ķermeņa jogurtu ādas palutināšanai vai barojošo ķermeņa krēmu, kad nepieciešama intensīva ādas mitrināšana. Bet patīkamām un labi mitrinātām rokām izvēlies Stenders roku krēmu ar dzērveņu aromātu!

STENDERS ādas kopšanas līdzekļi jaunajām mammām un mazuļiem

Stenders piedāvā īpaši saudzīgu kosmētiku, kas radīta mazuļiem un jaunajām mammām. Mēness aptiekas e-veikalā atradīsi  “Lācēns” bērnu ziepes ar saldo mandeļu eļļu un kliņģerīšu ziedu eļļas ekstraktu, šampūnu maigajai bērna galvas ādai, viegli uzsūcošo ķermeņa eļļu, kas patiks gan mazulim, gan mammai, kā arī ķermeņa krēmu, kas mitrinās, baros un nomierinās delikātu ādu. Stenders kolekcija māmiņai un mazulim ir dabas iedvesmota un satur 94,2% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu.

STENDERS melno dūņu sejas maskas

Melnās dūņas ir zemes dzīļu dāvana ādas skaistumam un labsajūtai. E-Mēness aptiekā piedāvājam 3 melno dūņu Stenders sejas maskas  attīrošu, kopjošu un masku sejas mirdzumam. Attīrošās maskas sastāvā esošie māli un dūņas ar savu dabisko iedarbību atjauno ādas komfortu, nodrošinot ādas labsajūtu. Kopjošā Stenders sejas maska ir bagātināta ar vērtīgo bambusa ogles pulveri, kas palīdz iegūt veselīgāku, tīrāku un starojošāku ādu. Savukārt maska sejas mirdzumam satur kurkumas ekstraktu, pīlinga pūderi un minerāliem bagātos sarkanos mālus, kas palīdz novērst ādas nepilnības.

Q&A

Kādu Stenders kosmētiku iespējams iegādāties Mēness aptiekas e-veikalā?

Mēness aptieka piedāvā plašu Stenders kosmētikas klāstu: dušas eļļas, krēmus, putas, zefīrus želejas, ziepes, ķermeņa balzamus, eļļas, jogurtus, krēmus un skrubjus, lūpu skrubjus un balzamus, matu kopšanas produktus, masāžas eļļas, roku krēmus, sejas maskas, sebumus, vannas putas un sāļus kā arī aromātus un sveces patīkamas noskaņas radīšanai mājās.

Kāda ir Stenders ilgtspējas politika?

Stenders ne vien ņem labāko no dabas, bet arī rūpējas par to, lai dotu atpakaļ. Tādēļ ražotāji ir apņēmušies līdz 2030. gadam par 50% mazināt atkritumu daudzumu visā produktu dzīves ciklā, gādāt par to, lai visi produktu iepakojumi būtu atkārtoti uzpildāmi, otrreizēji lietojami, no pārstrādāta materiāla, pārstrādājami vai kompostējami un par 25% mazināt enerģijas patēriņu uz katru saražoto produkta vienību. Jau šobrīd Stenders kosmētika tiek ražota no galvenokārt dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, kas vidē viegli pārstrādājas.
category
Menessaptieka/Visas preces