PHARMACERIS

(74)
  • -30%
PHARMACERIS H-SEBOPURIN šampūns, 250 ml
  • -30%
PHARMACERIS N PURI-CAPILIQUE toniks, 200 ml
  • -30%
PHARMACERIS A Puri-Sensilium attīrošas putas, 150 ml
  • -30%
PHARMACERIS H-Purin Special šampūns, 250 ml
  • -30%
PHARMACERIS T Puri-Sebotonique toniks, 200 ml
  • -30%
PHARMACERIS H-STIMUPURIN šampūns, 250 ml
  • -30%
PHARMACERIS T Puri-Sebostatic attīrošas putas, 150 ml
  • -30%
PHARMACERIS H-Stimuclaris šampūns, 250 ml
  • -30%
PHARMACERIS N Puri-Capilium attīrošs līdzeklis, 190 ml
  • -30%
PHARMACERIS W Puri-Albucin I attīrošas putas, 150 ml
  • -25%
PHARMACERIS H-STIMUPEEL pīlings, 125 ml
  • -25%
PHARMACERIS A Puri-Sensilique toniks, 200 ml
  • -25%
PHARMACERIS Puri-Sebogel attīroša želeja, 190 ml
Jūs apskatījāt 13 no 74 produktiem

5 Pharmaceris produkti, kas liks tev uzziedēt

Jebkurš laiks ir labs laiks, lai sāktu rūpēties par savu sejas ādu ar profesionālas kvalitātes kosmētiku. Nezini, ar ko no plašā kosmētikas klāsta sākt? Rekomendējam izmēģināt šos 5 Pharmaceris produktus! Pharmaceris ir dermatoloģiska, ādas ekspertu radīta kosmētika, kas ir īpaši piemērota problemātiskas ādas kopšanai.

1. Pharmaceris A Puri-Sensilium attīrošas putas

Sāc ādas kopšanu, nomazgājot no savas sejas visu lieko ar Pharmaceris A Puri-Sensilium attīrošajām putām, kas piemērotas sausai, jutīgai un alerģiskai ādai. Tās efektīvi attīra ādu no ikdienas netīrumiem un kosmētikas, vienlaikus maigi rūpējoties ādu. Šis pircēju atzinīgi novērtētais Pharmaceris produkts atjauno ādas dabisko mitrumu un novērš savilktas, sausas ādas sajūtu. Bet, ja tava sejas āda ir taukaina, aizstāj šīs putas ar Pharmaceris T Puri-Sebostatic versiju.

2. Pharmaceris A Lipo-Sensilium sejas krēms

Kad sejas āda ir attītrīta no visa nevēlamā, laiks to pabarot un mitrināt ar Pharmaceris A Hyaluro-Sensilum krēmu. Tas mitrina un baro sejas, acu un dekoltē zonas ādu. Krēms ir radīts jutīgai ādai ar noslieci uz alerģijām, sausumu, kairinājumu un apsārtumu un mazina ādas diskomfortu. Pateicoties sastāvā esošajai hialuronskābei, šis Pharmaceris produkts mitrina ādu vairākos slāņos un novērš savilktas ādas sajūtu. 

3. Pharmaceris A Sensi-Acti sejas maska

Laiku pa laikam tava āda ir pelnījusi īpašas rūpes. Ieskām pāris reizes mēnesī sev palutināt ar Pharmaceris A Sensi-Acti gelveida sejas masku, kas piemērota visiem ādas tipiem. Tā spēcīgi mitrina un nomierina ādu, atjaunojot epidermas aizsargslāni un stiprinot ādu pret kairinātājiem. Pharmaceris maskā esošais tremella ekstrakts efektīvi aizsargā ādu no sausuma un paaugstināta jutīguma. Savukārt, ja tavai ādai ir tendence taukoties, izvēlies Pharmaceris T Sebo-Acti masku.

4. Pharmaceris W Opti-Albucin SPF 15 acu krēms

Garas darba dienas, ieilguši filmu vakari vai tikšanās ar draugiem mēs visi mēdzam aizņemties laiku no miega stundām, un āda ap mūsu acīm ir pirmā, kas to ievēro. Par laimi Pharmaceris W Opti-Albucin SPF 15 acu krēms ar tā sastāva esošajiem sojas un rīsu proteīniem palīdzēs novērst tumšos lokus, pietūkumu un veicināt asinsrites uzlabošanos maigajā ādā ap acīm. Savukārt E vitamīns ir dabisks antioksidants, kas novērš priekšlaicīgu novecošanos. Šis Pharmaceris krēms ir piemērots jutīgai ādai un to var izmantot kā bāzi dekoratīvās kosmētikas uzklāšanai. Pilnvērtīgam efektam lieto krēmu vismaz 4 nedēļas.

5. Pharmaceris F SPF25 tonējošs fluīds

Kad sejas āda rūpīgi attīrīta, mitrināta un pabarota, padari to starojošu ar Pharmeceris F SPF25 tonējošo fluīdu. Tas vienlaikus pasargā ādu no saules staru negatīvās ietekmes un dos sejai dabisku svaigumu. Pharmaceris tonējošo fluīdu ir viegli uzklāt un tas lieliski slēpj ādas nepilnības un sašaurina poras. Fluīda sastāvā esošais Spānijas apelsīnu ekstrakts un antibakteriālie līdzekļi veicina pūtīšu mazināšanos. Līdzīgi citiem Pharmaceris produktiem, arī šis ir hipoalerģisks un tā sastāvā nav parabēnu, konservantu vai sulfātu. 

FAQ

  1. Kādēļ iegādāties Pharmaceris kosmētiku E-Mēness aptiekā?

E-Mēness aptiekā ir pieejams plašs Pharmaceris kosmētikas klāsts dažādu ādas tipu vajadzībām, tostarp cilvēkiem ar izteikti problemātisku un jutīgu ādu, taukainu ādu ar tendenci uz pūtīšu veidošanos, nobriedušu ādu un ādu ar paplašinātiem kapilāriem. Pharmaceris produktiem E-Mēness aptiekā bieži ir ievērojamas atlaides, kas ļauj iegādāties šo dermatologu atzīto kosmētiku par pievilcīgām cenām.

  1. Kā atpazīt, kuri Pharmaceris produkti ir piemēroti manai ādai?

Ikvienam produktam E-Mēness aptiekas katalogā ir pievienots apraksts un informācija par sastāvu un produkta lietošanu iepazīsties ar šo informāciju pirms produkta iegādes. Papildus tam Pharmaceris produktu līnijas iespējams identificēt pēc burta produkta nosaukuma sākumā.

E sausai un ļoti sausai ādai

N ādai ar palielinātiiem kapilāriem

A alerģiskai un jutīgai ādai

T ādai ar noslieci uz akni

W ādai ar pigmentācijas plankumiem

F tonējošie līdzekļi visiem ādas tipiem

S produkti aizsardzībai no saules visiem ādas tipiem
category
Menessaptieka/Visas preces