EUCERIN

(96)
  • -40%
EUCERIN Hyaluron-Filler + Elasticity ķermeņa krēms , 200 ml
  • -40%
EUCERIN Anti-Pigment tumšo loku mazināšanai acu krēms, 15 ml
  • -40%
EUCERIN pH5 Light Body krēms-gels, 350 ml
  • -40%
EUCERIN Hyaluron-Filler uzpildes iepakojums nakts sejas krēms, 50 ml
  • -40%
EUCERIN DermoPure fluīds, 50 ml
  • -40%
EUCERIN Hyaluron-Filler Day SPF 30 sejas krēms, 50 ml
  • -40%
EUCERIN DermoPure serums, 40 ml
  • -40%
EUCERIN Hyaluron Filler Night serums, 30 ml
  • -40%
EUCERIN AtopiControl balzams, 400 ml
  • -40%
EUCERIN Aquaphor Repairing Ointment ziede, 45 ml
  • -40%
EUCERIN UreaRepair PLUS 30% krēms, 75 ml
Jūs apskatījāt 13 no 96 produktiem

EUCERIN praksē pierādīta zinātne

Ādas novecošana? Sausa āda? Nosliece uz akni? Jutīga vai hiperjutīga āda? Pigmentācija Atopiskais dermatīts? Atgūsti ādas veselību un skaistumu ar klīniski pārbaudītajiem Eucerin produktiem. Eucerin kosmētika prioritizē dermatoloģijas un farmācijas zinātni un nodrošina praksē pārbaudītu efektivitāti. Eucerin ir palīdzējuši neskaitāmiem cilvēkiem justies labāk savā ādā  — izmanto E-Mēness aptiekas izdevīgos piedāvājumus, lai ļautu šai kosmētikai uzlabot arī savu ādas stāvokli un pašsajūtu! Piedāvājam tev iepazīties ar dažiem no populārākajiem Eucerin produktiem.

EUCERIN Hyaluron Filler serums

Viens no augstāk novērtētajiem produktiem pretnovecošanās līdzekļu kategorijā, Eucerin Hyaluron Filler koncentrētais serums uzlabo ikdienas pretnovecošanās līdzekļu efektivitāti. Serums iedarbojas dziļi un tūlītēji, sasniedzot ādas dziļākos slāņus un atjaunojot ādas blīvumu. Tas aizpilda grumbas, stimulē ādas atjaunošanos un aizsargā no apkārtējās vides ietekmes. Eucerin Hyaluron Filler serums ir paredzēts lietošanai 2 reizes nedēļā pirms dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas. Serums ir īpaši efektīvs, lietojot to kopā ar citiem Hyaluron-Filler sērijas produktiem.

EUCERIN Urea Repair sejas krēms

Mitrinošs un ādu izlīdzinošs, Eucerin Urea Repair sejas krēms ir radīts sausas un savilktas sejas ādas ikdienas kopšanai. Tas ātri uzsūcas, neatstājot taukainas pēdas un padarot ādu elastīgu un maigu. Krēms nesatur alkoholu vai smaržvielas, neizraisa kairinājumu un ir hipoalerģisks. Eucerin Urea Repair ir piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm, un var tikt izmantots pēc skūšanās. Jau pēc vienas krēma lietošanas reizes jūtami samazinās ādas raupjums un paaugstinās tās mitruma līmenis.

EUCERIN Q10 Active Day sejas krēms

Sausa āda un āda ar novecošanās pazīmēm? Izvēlies Eucerin Q10 kopjošo pretgrumbu dienas krēmu ar koenzīmu Q10 sausai, jutīgai ādai, kas palīdz novērst priekšlaicīgas ādas novecošanās pazīmes. Eucerin kosmētikas sastāvā izmantotais koenzīms Q10 ir dabiska ādas sastāvdaļa, kas stimulē enerģijas ražošanu ādas šūnās. Ar gadiem koenzīma Q10 daudzums ādā samazinās. Unikālais Eucerin Q10 sejas krēms ļauj atjaunot tā klātbūtni ādā, lai padarītu to gludāku, elastīgāku un tvirtāku. Krēms satur arī E un C vitamīnus un biotīnu — antioksidantus, kas palīdz novērst brīvo radikāļu nevēlamo ietekmi uz ādas stāvokli. 

EUCERIN DermoPure Triple Effect serums

Eucerin DermoPure trīskāršās iedarbības serums novērš pēcaknes ādas plankumus, mazina ādas nepilnības un novērš ādas spīdumu. Serums ir radīts taukainas un problemātiskas ādas īpašniekiem. Tā sastāvā esošie salicilskābe un likohalkons A efektīvi mazina ādas nepilnības un novērš jaunu veidošanos, bet īpašā sebumu koriģējošā tehnoloģija nodrošina, ka āda ir patīkami matēta. Lieto to kopā ar Eucerin DermoPure Protective SPF30 fluīdu, kas pasargās ādu no saules staru nelabvēlīgās ietekmes. Pētījumu respondenti ziņo, ka Eucerin DermoPure Triple Effect serums uzrāda augstāko efektivitāti pēcaknes plankumu samazināšanā, salīdzinot ar citem aptaujāto izmēģinātajiem produktiem.

FAQ

Kādu Eucerin kosmētiku vēl iespējams iegādāties Mēness Aptiekas interneta veikalā?
Mēness aptiekas e-veikals piedāvā plašu Eucerin kosmētikas klāstu: sejas kopšanas līdzekļus dažādiem ādas tipiem, ķermeņa un roku roku krēmus, saules aizsarglīdzekļus. Iepazīsties ar visu piedāvājumu šeit!

Vai Eucerin kosmētika ir piemērota manam ādas tipam?

E-Mēness aptiekā nopērkamie Eucerin kopjošās kosmētikas līdzekļi ir piemēroti vairumam ādas tipu: normālai, sausai, jutīgai, kairinātai ādai, ādai ar noslieci uz akni un taukošanos, ādai ar novecošanās pazīmēm, ādai ar atopisku kontaktdermatītu.


 
category
Menessaptieka/Visas preces