BIODERMA

(67)
  • -45%
BIODERMA Sensibio H2O micelārais ūdens, 850 ml
  • -45%
BIODERMA Sensibio Defensive krēms, 40 ml
  • -45%
BIODERMA Atoderm Gel douche dušas želeja, 500 ml
  • -45%
BIODERMA Atoderm Intensive Pain ziepes, 150 g
  • -45%
BIODERMA Sebium Hydra sejas krēms, 40 ml
  • -45%
BIODERMA Atoderm Preventive krēms, 200 ml
  • -42%
BIODERMA Atoderm Nutritive sejas krēms, 40 ml
  • -41%
BIODERMA Atoderm Creme Ultra Nourishing ķermeņa krēms , 500 ml
  • -40%
BIODERMA Sensibio H2O eye divfāžu attīrošs ūdens, 125 ml
  • -40%
BIODERMA Sebium Kerato+ krēms-gels, 30 ml
  • -40%
BIODERMA Photoderm SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 g
  • -40%
BIODERMA Sebium serums, 30 ml
  • -40%
BIODERMA Sensibio Micellar attīroša eļļa, 150 ml
Jūs apskatījāt 13 no 67 produktiem

5 BIODERMA produkti, kam jābūt tavā vannas istabā

Viens no iecienītākajiem kosmētikas zīmoliem Mēness aptiekas klientu vidū ir Bioderma. Bioderma ir franču kosmētikas ražotājs, kas izceļas ar zinātnisku pieeju un piedāvā kosmētiku, kas ražota saskaņā ar jaunākajiem dermatoloģijas atklājumiem. Mēness aptiekas interneta aptieka piedāvā plašu klāstu Bioderma sejas ādas, ķermeņa un matu kopšanas produktu. Lai tu neapmaldītos plašajā piedāvājumā, piedāvājam sarakstu ar 5 Bioderma kosmētikas līdzekļiem, ko iesakām izmēģināt ikvienam.

1. BIODERMA Node šampūns

Bioderma Node šampūns attīra, saudzē un aizsargā galvas ādu. Tas atjauno matu oriģinālo struktūru un padara matus mīkstus un vijīgus, piešķirot tiem veselīgu spīdumu. Šis Bioderma šampūns ir piemērots visiem matu tipiem, tostarp, maigajai bērnu galvas ādai. Tas ir hipoalarģisks un nesatur parabēnus vai sulfātus.

2. BIODERMA Atoderm Preventive krēms

Latvijas klimata apstākļos, kurā mūsu ādai ilgstoši jāpanes aukstums, tā bieži kļūst sausa, trausla un jutīga. Bioderma Atoderm Preventive krēms ir barojošs un ādu stiprinošs krēms, kas atjauno veselīgu ādas mitruma līmeni. Pateicoties Bioderma SKIN BARRIER THERAPY® patentētajam kompleksam, tiek kavēta ādas kairinājumu pastiprinošo baktēriju vairošanās un alergēnu iekļūšana ādā. Krēma hipoalerģiskā formula un smarža padara to piemērotu lietošanai ikvienam, tostarp bērniem un zīdaiņiem. Bioderma krēmam ir patīkama, viegla tekstūra, kas ātri uzsūcas ādā.

3. BIODERMA Sebium Active Foaming attīrošā želeja

Ādas attīrīšana ir nepieciešama, bet, darot to ar nepareiziem kopšanas līdzekļiem, ir risks ādu sausināt un veicināt ādas problēmas. Par laimi Mēness aptiekā iespējams iegādāties Bioderma Sebium Active Foaming attīrošo želeju — maigu ādas attīrīšanas līdzekli, kas neaizsprosto poras un samazina ādas nepilnības. Produkta sastāvā ir salicilskābe un glikolskābe, kas attīra ādu, nesausinot to. Šī Bioderma attīrošā želeja ir īpaši piemērota sejas ādai ar noslieci uz taukošanos un kombinētai sejas ādai.

4. BIODERMA Sensibio H2O micelārais ūdens

attīrīšana ir būtiska, neskatoties uz to, vai ikdienā lieto dekoratīvo kosmētiku. Mēness aptiekas piedāvājumā ir vairāki Bioderma micelārie ūdeņi — iesakām izvēlēties to, kas ir vislabāk piemērots tavai sejas ādai. Bioderma Sensibio H2O ir piemērots visiem sejas ādas tipiem, bet īpaši jūtīgai ādai. Tas attīra seju no kosmētikas un citām vielām, kas nosēžas uz ādas dienas laikā. Šis Bioderma micelārais ūdens saglabā dabisko ādas aizsargslāni un saudzē ādas bioloģisko līdzsvaru. Tas nomierina ādu un novērš iekaisumu veicinošus riskus.

5. BIODERMA Hydrabio Gel-Creme želejkrēms

Iespējams, svarīgākais ādas vitalitātes uzturēšanā ir to mitrināt. Iesakām izmēģināt Bioderma Hydrabio Gel-Creme želejkrēmu sejas ādai. Tā patentētais Aquagenium™ komplekss sniedz tūlītēju un noturīgu intensīvu mitrināšanu. Pateicoties emulsijai, kura atdarina epidermas struktūru, Aquagenium™ aktīvās sastāvdaļas iekļūst ādā dziļāk un palīdz ādai atgūt tās dabiskās mitrināšanas spējas. Papildus tam, Bioderma krēmā esošais vitamīns E palīdz aizsargāt ādu pret oksidatīvo stresu un cīnīties ar priekšlaicīgu ādas novecošanos.

 

category
Menessaptieka/Visas preces