ZENYTH Carbo Forte Aktivētās ogles pulveris, 60 g

ZENYTH Carbo Forte Aktivētās ogles pulveris, 60 g

ZENYTH PHARMACEUTICALS
Derīguma termiņš: 2028-06-28
100 % dabisks, 100 % augu izcelsmes produkts.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ātras iedarbības pulveris/ Bez sintētiskām piedevām / Ātri suspendējas

Augstas kvalitātes dabiskie produkti

Uztura bagātinātājs

100 % dabisks, 100 % augu izcelsmes produkts. Aktivētā ogle palīdz samazināt pārmērīgu vēdera uzpūšanos pēc ēšanas. Labvēlīgo ietekmi panāk, uzņemot 1 g vismaz 30 minūtes pirms ēšanas un 1 g neilgi pēc ēšanas.

Aerofāgija (gaisa norīšana ēdienreizes laikā) un meteorisms jeb gāzu veidošanās zarnu traktā fermentācijas un pūšanas procesos rada diskomforta sajūtu vēderā. Lai novērstu šo diskomfortu, nepieciešams samazināt gāzu un toksisku vielu rašanos zarnu traktā un uzturēt optimālu pH vidi zarnās, samazinot smaguma un spiediena sajūtu vēderā.

Papildu informācija par produktu
product
1143696 ZENYTH Carbo Forte Aktivētās ogles pulveris, 60 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ec/99/492a0b21943e229f4776ec4bee72.png InStock 7.79 EUR 11.99 <p>Ātras iedarbības pulveris/ Bez sintētiskām piedevām / Ātri suspendējas</p> <p>Augstas kvalitātes dabiskie produkti</p> <p>Uztura bagātinātājs</p> <p>100 % dabisks, 100 % augu izcelsmes produkts. Aktivētā ogle palīdz samazināt pārmērīgu vēdera uzpūšanos pēc ēšanas. Labvēlīgo ietekmi panāk, uzņemot 1 g vismaz 30 minūtes pirms ēšanas un 1 g neilgi pēc ēšanas.</p> <p>Aerofāgija (gaisa norīšana ēdienreizes laikā) un meteorisms jeb gāzu veidošanās zarnu traktā fermentācijas un pūšanas procesos rada diskomforta sajūtu vēderā. Lai novērstu šo diskomfortu, nepieciešams samazināt gāzu un toksisku vielu rašanos zarnu traktā un uzturēt optimālu pH vidi zarnās, samazinot smaguma un spiediena sajūtu vēderā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Zarnu mikroflora