PRONTOSAN Wound Spray aerosols, 75 ml
0 0 (0 atsauksmes)

PRONTOSAN Wound Spray aerosols, 75 ml

BRAUN
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Virspusēju brūču un apdegumu tīrīšanai, skalošanai un mitrināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Prontosan brūču aerosols.

Virspusēju brūču un apdegumu tīrīšana, skalošana un mitrināšana. Lai novērstu biofilmu. Pasargā pret mikrobu radītu piesārņojumu. Sekojošu brūču tīrīšanai, skalošanai un mitrināša­nai: virspusējas akūtas un virspusējas hroniskas brū­ces (piemēram, ādas bojājumi, kodumi, iegriezumi, nobrāzumi, saspiedumu brūces) virspusējas brūcestransuretrālu vai perkutāni ievadītu uroloģisko ka­tetru, PEG/PEJ (perkutānās endoskopiskās gastros­tomijas/erkutānās jejunostomas) ievades vietu un ādas zonu tīrīšanai ap stomu.

Raksturojums: veicina ātru sadzīšanu, nodrošinot optimālu brū­ču tīrīšanu, un samazina rētu veidošanos. Novērš brūces smaku. Novērš brūču infekcijas. Novērš biofilmas veidošanos. Novērš un likvidē multirezistentus organismus (piemēram, MRSA, VRE, ESBL). Samitrina brūču pārsējus un atmiekšķē sacietēju­šus brūču pārsējus, vai mitrina brūču pārsējus, kad tie ir jānomaina. Samazina sāpes. Nesāpīga uzsmidzināšana. Nekairinošs un labi panesams. Nenomāc granulāciju un epitelizāciju. Dermatoloģiski pārbaudīts. Saderīgs ar katetru un zonžu materiāliem.

product
1162832 PRONTOSAN Wound Spray aerosols, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e8/d1/cc3889c4ed127dd10b638fbbb3b7.png InStock 7.99 EUR 12.29 <p style="text-align:justify;">Prontosan brūču aerosols.</p> <p style="text-align:justify;">Virspusēju brūču un apdegumu tīrīšana, skalošana un mitrināšana. Lai novērstu biofilmu. Pasargā pret mikrobu radītu piesārņojumu. Sekojošu brūču tīrīšanai, skalošanai un mitrināša­nai: virspusējas akūtas un virspusējas hroniskas brū­ces (piemēram, ādas bojājumi, kodumi, iegriezumi, nobrāzumi, saspiedumu brūces) virspusējas brūcestransuretrālu vai perkutāni ievadītu uroloģisko ka­tetru, PEG/PEJ (perkutānās endoskopiskās gastros­tomijas/erkutānās jejunostomas) ievades vietu un ādas zonu tīrīšanai ap stomu.</p> <p style="text-align:justify;">Raksturojums: veicina ātru sadzīšanu, nodrošinot optimālu brū­ču tīrīšanu, un samazina rētu veidošanos. Novērš brūces smaku. Novērš brūču infekcijas. Novērš biofilmas veidošanos. Novērš un likvidē multirezistentus organismus (piemēram, MRSA, VRE, ESBL). Samitrina brūču pārsējus un atmiekšķē sacietēju­šus brūču pārsējus, vai mitrina brūču pārsējus, kad tie ir jānomaina. Samazina sāpes. Nesāpīga uzsmidzināšana. Nekairinošs un labi panesams. Nenomāc granulāciju un epitelizāciju. Dermatoloģiski pārbaudīts. Saderīgs ar katetru un zonžu materiāliem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Aptieciņa/Dezinfekcijas līdzekļi, sejas maskas