WINDI jaundzimušajiem gāzu izvades caurulīte, 10 gab.
4.0 4 (2 atsauksmes)

WINDI jaundzimušajiem gāzu izvades caurulīte, 10 gab.

FRIDA BABY
4.0 4 (2 atsauksmes)
Kopā
8.99 €
Derīguma termiņš: 2027-04-30
Speciālā vēdera masāža un gāzu izvades caurulītes WINDI® lietošana palīdzēs ne tikai Jūsu mazulim atbrīvoties no pārliekām gāzēm un ar to izraisītām sāpēm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Speciālā vēdera masāža un gāzu izvades caurulītes WINDI® lietošana palīdzēs ne tikai Jūsu mazulim atbrīvoties no pārliekām gāzēm un ar to izraisītām sāpēm, bet arī atgriezt mieru un klusumu Jūsu mājās. Daudziem jaundzimušiem ir problēmas ar pārlieku gāzu veidošanos un uzkrāšanos kuņģa–zarnu traktā, kas rodas gremošanas laikā. Daži mazuļi patstāvīgi un viegli tiek galā ar gāzēm, tājā pašā laikā citiem ir nopietnas grūtības ar to, kas arī veicina koliku veidošanos. Šī problēma var traucēt zīdaini līdz 4. mēnešu vecumam un pat ilgāk. Vecāki viegli varēs palīdzēt savam mazulim atbrīvoties no pārliekām gāzēm, sāpēm un nepatīkāmām sajūtām, izmantojot gāzu izvades caurulīti Windi, kuru izstrādāja un patentēja starptautiskā farmaceitiskā uzņēmuma „AstraZeneca” meitas uzņēmums. 

Windi efektivitātes novērtēšanas nolūkos vienā no Zviedrijas bērnu klīnikām tika veikts pētījums, kurā piedalījās 20 jaundzimušo bērnu vecāki. Jaundzimušajiem bija novērotas noteiktas problēmas, saistītas ar pārlieku gāzu veidošanos (tajā skaitā arī kolikas). Pētījums ilga 34 dienas un balstījās uz regulāras gāzu izvades caurulītes Windi izmantošanu kombinācijā ar speciālo vēderiņa masāžu. Windi efektivitāte ir pierādīta 71 % gadījumos: tās regulārā izmantošana pozitīvi ietekmēja jaundzimušo stāvokli, palīdzot tiem atbrīvoties no kolikām un citām ar to saistītām problēmām.

product
123202 WINDI jaundzimušajiem gāzu izvades caurulīte, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ac/33/b459d1a0e073106dcd4c6990b8ff.png InStock 8.99 EUR 8.99 <p style="text-align:justify;">Speciālā vēdera masāža un gāzu izvades caurulītes WINDI® lietošana palīdzēs ne tikai Jūsu mazulim atbrīvoties no pārliekām gāzēm un ar to izraisītām sāpēm, bet arī atgriezt mieru un klusumu Jūsu mājās. Daudziem jaundzimušiem ir problēmas ar pārlieku gāzu veidošanos un uzkrāšanos kuņģa–zarnu traktā, kas rodas gremošanas laikā. Daži mazuļi patstāvīgi un viegli tiek galā ar gāzēm, tājā pašā laikā citiem ir nopietnas grūtības ar to, kas arī veicina koliku veidošanos. Šī problēma var traucēt zīdaini līdz 4. mēnešu vecumam un pat ilgāk. Vecāki viegli varēs palīdzēt savam mazulim atbrīvoties no pārliekām gāzēm, sāpēm un nepatīkāmām sajūtām, izmantojot gāzu izvades caurulīti Windi, kuru izstrādāja un patentēja starptautiskā farmaceitiskā uzņēmuma „AstraZeneca” meitas uzņēmums. </p> <p style="text-align:justify;">Windi efektivitātes novērtēšanas nolūkos vienā no Zviedrijas bērnu klīnikām tika veikts pētījums, kurā piedalījās 20 jaundzimušo bērnu vecāki. Jaundzimušajiem bija novērotas noteiktas problēmas, saistītas ar pārlieku gāzu veidošanos (tajā skaitā arī kolikas). Pētījums ilga 34 dienas un balstījās uz regulāras gāzu izvades caurulītes Windi izmantošanu kombinācijā ar speciālo vēderiņa masāžu. Windi efektivitāte ir pierādīta 71 % gadījumos: tās regulārā izmantošana pozitīvi ietekmēja jaundzimušo stāvokli, palīdzot tiem atbrīvoties no kolikām un citām ar to saistītām problēmām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Cits