WELLWOMAN Vegan tabletes, 30 gab.

WELLWOMAN Vegan tabletes, 30 gab.

VITABIOTICS
Kopā
17.45 €
Derīguma termiņš: 2025-03-30
Wellwoman® VEGAN ir izveidots, lai atbalstītu to sieviešu specifiskās uztura vajadzības, kuras ievēro vegānu un veģetāriešu diētas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ideāli piemērots vegāniem un veģetāriešiem kā papildus uzturvielu atbalsts.

B6 vitamīns, pantotēnskābe un dzelzs palīdz samazināt nogurumu un nespēku.

Ar gurķenes un naktssveces eļļām - speciāli vegāniem piemērotās tabletēs.

Intelligent nutrition™ (gudrs uzturs) - tieši sievietēm.

Wellwoman® VEGAN ir izveidots, lai atbalstītu to sieviešu specifiskās uztura vajadzības, kuras ievēro vegānu un veģetāriešu diētas, sniedzot plašu uzturvielu un mikroelementu klāstu  un nodrošinot tos ar veselību saistītos aspektus, kuri ir būtiskākie sievietēm.

Ar augstāku dzelzs un B12 vitamīna saturusalīdzinot ar “Wellwoman Original”-speciāli vegānu un veģetāriešu diētām.

Vitamīns D ir pievienots formā, kas piemērota vegāniem un veģetāriešiem.

Sieviešu veselībai. Vitamīns B6 veicina hormonu darbības regulāciju. Dzelzs veicina sarkano asinsķermenīšu un hemoglobīna normālu veidošanos (būtisku lietu, par ko būtu jādomā menstruālā cikla kontekstā).

Enerģijai. C vitamīns, dzelzs un varš palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. Folijskābe palīdz mazināt nogurumu un nespēku.

Ādai, matiem, nagiem. Vitamīns C veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai ādas darbībai. Selēns un cinks palīdz uzturēt matu un nagu veselību.

Papildu informācija par produktu
product
1143874 WELLWOMAN Vegan tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c1/08/2340f6ae6edc355199c46f1f6f95.png InStock 17.45 EUR 29.09 <p>Ideāli piemērots vegāniem un veģetāriešiem kā papildus uzturvielu atbalsts.</p> <p>B<sub>6</sub> vitamīns, pantotēnskābe un dzelzs palīdz samazināt nogurumu un nespēku.</p> <p>Ar gurķenes un naktssveces eļļām - speciāli vegāniem piemērotās tabletēs.</p> <p>Intelligent nutrition™ (gudrs uzturs) - tieši sievietēm.</p> <p>Wellwoman<sup>® </sup>VEGAN ir izveidots, lai atbalstītu to sieviešu specifiskās uztura vajadzības, kuras ievēro vegānu un veģetāriešu diētas, sniedzot plašu uzturvielu un mikroelementu klāstu  un nodrošinot tos ar veselību saistītos aspektus, kuri ir būtiskākie sievietēm.</p> <p>Ar augstāku dzelzs un B<sub>12</sub> vitamīna saturusalīdzinot ar “Wellwoman Original”-speciāli vegānu un veģetāriešu diētām.</p> <p>Vitamīns D ir pievienots formā, kas piemērota vegāniem un veģetāriešiem.</p> <p>Sieviešu veselībai. Vitamīns B<sub>6</sub> veicina hormonu darbības regulāciju. Dzelzs veicina sarkano asinsķermenīšu un hemoglobīna normālu veidošanos (būtisku lietu, par ko būtu jādomā menstruālā cikla kontekstā).</p> <p>Enerģijai. C vitamīns, dzelzs un varš palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. Folijskābe palīdz mazināt nogurumu un nespēku.</p> <p>Ādai, matiem, nagiem. Vitamīns C veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai ādas darbībai. Selēns un cinks palīdz uzturēt matu un nagu veselību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni ģimenei/Sievietēm