WELLMAN 50+ tabletes, 30 gab.

WELLMAN 50+ tabletes, 30 gab.

VITABIOTICS
Kopā
21.49 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Uzturvielas vīriešiem no 50 gadiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Wellman® 50+ ir izstrādāts, lai palīdzētu nodrošināt ar svarīgām uzturvielām vīriešus no 50 gadiem. Visaptverošas uzturvielas un mikroelementi, kas atbalsta tādas svarīgas veselības jomas kā:

Aktīvs dzīvesveids un imūnā sistēma.
Tiamīns (vit.B1) ar varu un dzelzi palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. Cinks, selēns un vitamīns D veicina normālu imūnsistēmas darbību.

Sirds un asinsrite.
Vitamīns B1 veicina normālu sirds darbību. Folskābe, kopā ar Vitamīnu B6 un B12 palīdz nodrošināt normālu homocisteīna vielmaiņu. Vitamīni B6 un B12 veicina sarkano asinsķermenīšu normālu veidošanos.

Vīrišķā veselība.
Vitamīns B6 veicina hormonu darbības regulāciju. Visaptverošā formula satur arī cinku, kas palīdz nodrošināt normālu taukskābju vielmaiņu un normālu testosterona līmeni asinīs.

Papildu informācija par produktu
product
1162695 WELLMAN 50+ tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/5c/91/0f8b4ce7eda42a90b5751009bcf1.png InStock 21.49 EUR 21.49 <p style="text-align:justify;">Wellman® 50+ ir izstrādāts, lai palīdzētu nodrošināt ar svarīgām uzturvielām vīriešus no 50 gadiem. Visaptverošas uzturvielas un mikroelementi, kas atbalsta tādas svarīgas veselības jomas kā:</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Aktīvs dzīvesveids un imūnā sistēma.</strong><br />Tiamīns (vit.B1) ar varu un dzelzi palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. Cinks, selēns un vitamīns D veicina normālu imūnsistēmas darbību.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Sirds un asinsrite.</strong><br />Vitamīns B1 veicina normālu sirds darbību. Folskābe, kopā ar Vitamīnu B6 un B12 palīdz nodrošināt normālu homocisteīna vielmaiņu. Vitamīni B6 un B12 veicina sarkano asinsķermenīšu normālu veidošanos.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Vīrišķā veselība.</strong><br />Vitamīns B6 veicina hormonu darbības regulāciju. Visaptverošā formula satur arī cinku, kas palīdz nodrošināt normālu taukskābju vielmaiņu un normālu testosterona līmeni asinīs.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni ģimenei/Senioriem