WELLKID Immune košļājamās pastilas, 30 gab.

WELLKID Immune košļājamās pastilas, 30 gab.

VITABIOTICS
Kopā
25.19 €
Derīguma termiņš: 2025-01-30
Satur 24 uzturvielas (multivitamīnus un minerālvielas), tai skaitā D vitamīnu, kas veicina imūnsistēmas normālu darbību. Lieliski garšo. Ar dabīgu apelsīnu un citronu garšu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Īpaši izstrādāti, lai palīdzētu nodrošināt nepieciešamo uzturvielu uzņemšanu bērniem vecumā no 4-12 gadiem. Katra lieliskās garšas Wellkid® IMMUNE košļājamā tablete sniedz visaptverošu vitamīnu un minerālvielu klāstu. Satur arī augu sastāvdaļas: citrusu bioflavonoīdus, dabīgos karotinoīdus un veģetāro linsēklu eļļu. D vitamīns, kas veicina normālu imūnsistēmas darbību. D vitamīns ir nepieciešams bērna normālai augšanai un kaulu attīstībai. Satur jodu, kas nodrošina bērna normālu augšanu, kā arī dzelzi, kas veicina bērna kognitīvās funkcijas.

Papildu informācija par produktu
product
123189 WELLKID Immune košļājamās pastilas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c4/20/15a2bb08654ee172a5b8ef515318.png InStock 25.19 EUR 25.19 <p style="text-align:justify;">Īpaši izstrādāti, lai palīdzētu nodrošināt nepieciešamo uzturvielu uzņemšanu bērniem vecumā no 4-12 gadiem. Katra lieliskās garšas Wellkid® IMMUNE košļājamā tablete sniedz visaptverošu vitamīnu un minerālvielu klāstu. Satur arī augu sastāvdaļas: citrusu bioflavonoīdus, dabīgos karotinoīdus un veģetāro linsēklu eļļu. D vitamīns, kas veicina normālu imūnsistēmas darbību. D vitamīns ir nepieciešams bērna normālai augšanai un kaulu attīstībai. Satur jodu, kas nodrošina bērna normālu augšanu, kā arī dzelzi, kas veicina bērna kognitīvās funkcijas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni ģimenei/Bērniem