WELEDA Baby kliņģerīšu sejas krēms bērniem, 50 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

WELEDA Baby kliņģerīšu sejas krēms bērniem, 50 ml

WELEDA AG
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Mazuļu neaizsargātās ādas maiga aizsardzība un mitrināšana.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Palīdziet bērnu ādai apgūt tās dabisko aizsargfunkciju, sniedzot nelielu palīdzību no dabas. Šis maigais krēms saglabā bērnu sejas ādu samtaini maigu.

Kliņģerīte, ko sirsnīgi mēdz dēvēt arī par dzelteno ilzīti, ir svarīgs un populārs krāšņuma un ārstniecības augs, kas atrodams daudzos dārzos.

Bērniņam ienākot pasaulē, viņam ir ļoti daudz jāapgūst - tas attiecas arī uz mazuļa ādu. Zīdaiņa āda ir piecas reizes plānāka nekā pieauguša cilvēka āda, un tā daudz biežāk zaudē mitrumu, tādēļ mazuļa ādai nepieciešama dabiska palīdzība. Bioloģiski audzēto kliņģerīšu ekstrakts izveido aizsargslāni uz mazuļu maigās sejas ādas, savukārt ādai draudzīgais lanolīns un mandeļu eļļa mitrina ādu. Viegli lietojams un ātri iesūcas sejas ādā. Māmiņas un vecmātes uzticas Weleda produktiem, kas ievieš dabas harmoniju mazuļu kopšanā.

Ieguvumi

Mitrina, aizsargā un nomierina ādu un neļauj tai kļūt sausai. Ātri iesūcas ādā. Palīdz ādai veikt tās dabiskās funkcijas un saglabā sejas ādu samtaini maigu. Dermatoloģiski pārbaudīta, ādai draudzīga. Piemērota arī jutīgai ādai. Bez mākslīgiem konservantiem, smaržvielām, krāsvielām un izejvielām, kas iegūtas no minerāleļļām. Var lietot arī uz jutīgas pieaugušo ādas.

product
1134969 WELEDA Baby kliņģerīšu sejas krēms bērniem, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/14/1e/c2c52908c08588efa93ed5460397.png InStock 11.6 EUR 12.89 <p>Palīdziet bērnu ādai apgūt tās dabisko aizsargfunkciju, sniedzot nelielu palīdzību no dabas. Šis maigais krēms saglabā bērnu sejas ādu samtaini maigu.</p> <p>Kliņģerīte, ko sirsnīgi mēdz dēvēt arī par dzelteno ilzīti, ir svarīgs un populārs krāšņuma un ārstniecības augs, kas atrodams daudzos dārzos.</p> <div class="text-item"> <div class="rich-text"> <p>Bērniņam ienākot pasaulē, viņam ir ļoti daudz jāapgūst - tas attiecas arī uz mazuļa ādu. Zīdaiņa āda ir piecas reizes plānāka nekā pieauguša cilvēka āda, un tā daudz biežāk zaudē mitrumu, tādēļ mazuļa ādai nepieciešama dabiska palīdzība. Bioloģiski audzēto kliņģerīšu ekstrakts izveido aizsargslāni uz mazuļu maigās sejas ādas, savukārt ādai draudzīgais lanolīns un mandeļu eļļa mitrina ādu. Viegli lietojams un ātri iesūcas sejas ādā. Māmiņas un vecmātes uzticas <em>Weleda</em> produktiem, kas ievieš dabas harmoniju mazuļu kopšanā.</p> </div> </div> <div class="text-item"> <h4>Ieguvumi</h4> <div class="rich-text"> <p>Mitrina, aizsargā un nomierina ādu un neļauj tai kļūt sausai. Ātri iesūcas ādā. Palīdz ādai veikt tās dabiskās funkcijas un saglabā sejas ādu samtaini maigu. Dermatoloģiski pārbaudīta, ādai draudzīga. Piemērota arī jutīgai ādai. Bez mākslīgiem konservantiem, smaržvielām, krāsvielām un izejvielām, kas iegūtas no minerāleļļām. Var lietot arī uz jutīgas pieaugušo ādas.</p> </div> </div> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana/Krēmi un losjoni