WELEDA Baby Kliņģerīšu šampūns un mazgāšanās līdzeklis, 200 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

WELEDA Baby Kliņģerīšu šampūns un mazgāšanās līdzeklis, 200 ml

WELEDA AG
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
9.74 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Kliņģerīšu dušas šampūns-ziepes bērniem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Maigai un dabiskai bērna mazgāšanai gan vannā, gan dušā. Kliņģerītes maigi attīra jutīgu ādu un izmazgā matus, lai mazgāšanās vannā ikvienam būtu patīkama pieredze. Esam ieguldījuši lielas pūles, lai radītu ideālu, maigu mazgāšanās līdzekli bērniem. Produkts, kura sastāvā ir tādas noderīgas vielas kā bioloģiski audzēto kliņģerīšu ekstrakts, palīdz maigi notīrīt ādu, padarot to maigu. Mati pēc mazgāšanas ar šo līdzekli ir viegli ķemmējami, turklāt mazuļa āda nezaudē savu dabisko aromātu. Mandeļu eļļa neļauj ādai kļūt sausai un līdzekļa maigās putas nekairina mazuļa acis. Lietojot šo līdzekli, mazulis neraudās un nerausies projām - pēc mazgāšanās bērns būs tīrs, mierīgs un patīkami smaržos.

Attīra, kopj ādu un neļauj tai kļūt sausai. Saglabā ādas aizsargslāni, padara matus viegli ķemmējamus un nekairina acis. Saglabā mazuļa dabisko aromātu. Bez mākslīgiem konservantiem, smaržvielām, krāsvielām un izejvielām, kas iegūtas no minerāleļļām. Dermatoloģiski pārbaudīts un piemērots gan jutīgai ādai, gan ādai ar piena kreveli.

product
1163061 WELEDA Baby Kliņģerīšu šampūns un mazgāšanās līdzeklis, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8c/c0/02eb0c1a0cc135fa3efc00d49341.png InStock 9.74 EUR 14.99 <p style="text-align:justify;">Maigai un dabiskai bērna mazgāšanai gan vannā, gan dušā. Kliņģerītes maigi attīra jutīgu ādu un izmazgā matus, lai mazgāšanās vannā ikvienam būtu patīkama pieredze. Esam ieguldījuši lielas pūles, lai radītu ideālu, maigu mazgāšanās līdzekli bērniem. Produkts, kura sastāvā ir tādas noderīgas vielas kā bioloģiski audzēto kliņģerīšu ekstrakts, palīdz maigi notīrīt ādu, padarot to maigu. Mati pēc mazgāšanas ar šo līdzekli ir viegli ķemmējami, turklāt mazuļa āda nezaudē savu dabisko aromātu. Mandeļu eļļa neļauj ādai kļūt sausai un līdzekļa maigās putas nekairina mazuļa acis. Lietojot šo līdzekli, mazulis neraudās un nerausies projām - pēc mazgāšanās bērns būs tīrs, mierīgs un patīkami smaržos.</p> <p style="text-align:justify;">Attīra, kopj ādu un neļauj tai kļūt sausai. Saglabā ādas aizsargslāni, padara matus viegli ķemmējamus un nekairina acis. Saglabā mazuļa dabisko aromātu. Bez mākslīgiem konservantiem, smaržvielām, krāsvielām un izejvielām, kas iegūtas no minerāleļļām. Dermatoloģiski pārbaudīts un piemērots gan jutīgai ādai, gan ādai ar piena kreveli.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni