WELEDA Baby Kliņģerīšu krēms autiņu zonai, 75 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

WELEDA Baby Kliņģerīšu krēms autiņu zonai, 75 ml

WELEDA AG
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
8.39 €
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Kliņģerīšu krēms autiņu zonai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Jutīgas ādas maiga aizsardzība pret iekaisumu. Palutiniet mazuļa jutīgākās ķermeņa daļas ar kliņģerītes sniegto maigo dabisko aizsardzību. Nomierina sakairinātu ādu un mazina apsārtumu no mazuļa pirmās dzīves dienas.

Pieticīgajai kliņģerītei piemīt nepārspējamas īpašības, ko izmantojam savos kliņģerīšu produktos bērnu ādas kopšanai. Šis augs ir dabisks pretiekaisuma līdzeklis, tādēļ Weleda krēmā autiņu zonai esam apvienojuši kliņģerīšu un kumelīšu ekstraktus ar mandeļu un sezama eļļām, radot bagātīgu līdzekli, kas mazina apsārtumu un maigi rūpējas par autiņu zonu. Ādai draudzīgais lanolīns un cinka oksīds rada aizsargslāni, kas pasargā no mitruma. Vecmātes apstiprina, ka jau gandrīz 30 gadus mēs piedāvājam izcilu produktu!

Pasargā un kopj maigo ādu autiņu zonā. Nomierina sakairinātu ādu, mazina apsārtumu un veicina ādas atjaunošanos. Pasargā no mitruma. Bez mākslīgiem konservantiem, smaržvielām, krāsvielām un izejvielām, kas iegūtas no minerāleļļām. Dermatoloģiski pārbaudīts un piemērots pat ļoti jutīgai ādai.

product
1163045 WELEDA Baby Kliņģerīšu krēms autiņu zonai, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/db/99/6bd8335e132d2c41433f03f08416.png InStock 8.39 EUR 11.19 <p style="text-align:justify;">Jutīgas ādas maiga aizsardzība pret iekaisumu. Palutiniet mazuļa jutīgākās ķermeņa daļas ar kliņģerītes sniegto maigo dabisko aizsardzību. Nomierina sakairinātu ādu un mazina apsārtumu no mazuļa pirmās dzīves dienas.</p> <p style="text-align:justify;">Pieticīgajai kliņģerītei piemīt nepārspējamas īpašības, ko izmantojam savos kliņģerīšu produktos bērnu ādas kopšanai. Šis augs ir dabisks pretiekaisuma līdzeklis, tādēļ Weleda krēmā autiņu zonai esam apvienojuši kliņģerīšu un kumelīšu ekstraktus ar mandeļu un sezama eļļām, radot bagātīgu līdzekli, kas mazina apsārtumu un maigi rūpējas par autiņu zonu. Ādai draudzīgais lanolīns un cinka oksīds rada aizsargslāni, kas pasargā no mitruma. Vecmātes apstiprina, ka jau gandrīz 30 gadus mēs piedāvājam izcilu produktu!</p> <p style="text-align:justify;">Pasargā un kopj maigo ādu autiņu zonā. Nomierina sakairinātu ādu, mazina apsārtumu un veicina ādas atjaunošanos. Pasargā no mitruma. Bez mākslīgiem konservantiem, smaržvielām, krāsvielām un izejvielām, kas iegūtas no minerāleļļām. Dermatoloģiski pārbaudīts un piemērots pat ļoti jutīgai ādai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana/Krēmi un losjoni