WELEDA Baby Kliņģerīšu ķermeņa eļļa, 200 ml
4.0 4 (1 atsauksme)

WELEDA Baby Kliņģerīšu ķermeņa eļļa, 200 ml

WELEDA AG
4.0 4 (1 atsauksme)
Kopā
12.11 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Kliņģerīšu eļļa zīdaiņiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Vienkāršas dabiskas rūpes ar mazuļa ādu. Tikai divas dabiskas sastāvdaļas - tikpat nevainojamas un svaigas kā mazuļa āda. Nav nepieciešama īpaša iejaukšanās, lai mazuļa maigo ādu padarītu par nenovērtējamo dabisko vairogu, kas visu mūžu sargā mūsu ķermeni. Izmantojiet šo vienkāršo līdzekli sausas, noberztas vai iekaisušas ādas kopšanai, mazuļa dibentiņa tīrīšanai vai nomierinošai masāžai. Efektīvā līdzekļa pagatavošanai izmantota tikai maigā dabiskā sezama eļļa un kliņģerīšu ekstrakts. Mīkstinošs, sildošs, nomierinošs un atslābinošs līdzeklis īpašiem mirkļiem ar Jūsu mazuli jau kopš pirmās dzīves dienas.

Lietojiet kā maigu tīrīšanas līdzekli, uzklājot ar vates vai marles gabaliņu. Viegli iemasējiet ādā pa visu ķermeni vai tikai ķermeņa daļās, kur āda ir sausa. Ķermeņa ikdienas kopšanai, pēc vannas vai masāžai.

Kopj, pasargā un attīra. Bez smaržvielām. Silda, nomierina un mitrina ādu, pasargājot to no iekaisuma. Produkta sastāvā ir tikai dabiskas eļļas. Ideāli piemērots līdzeklis mazuļu masāžai. Dermatoloģiski pārbaudīts un piemērots arī ļoti jutīgai ādai. Bez mākslīgiem konservantiem, smaržvielām, krāsvielām un izejvielām, kas iegūtas no minerāleļļām.

product
1163049 WELEDA Baby Kliņģerīšu ķermeņa eļļa, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e5/00/a9cb35c762e950989cf63e4ccb27.png InStock 12.11 EUR 20.19 <p style="text-align:justify;">Vienkāršas dabiskas rūpes ar mazuļa ādu. Tikai divas dabiskas sastāvdaļas - tikpat nevainojamas un svaigas kā mazuļa āda. Nav nepieciešama īpaša iejaukšanās, lai mazuļa maigo ādu padarītu par nenovērtējamo dabisko vairogu, kas visu mūžu sargā mūsu ķermeni. Izmantojiet šo vienkāršo līdzekli sausas, noberztas vai iekaisušas ādas kopšanai, mazuļa dibentiņa tīrīšanai vai nomierinošai masāžai. Efektīvā līdzekļa pagatavošanai izmantota tikai maigā dabiskā sezama eļļa un kliņģerīšu ekstrakts. Mīkstinošs, sildošs, nomierinošs un atslābinošs līdzeklis īpašiem mirkļiem ar Jūsu mazuli jau kopš pirmās dzīves dienas.</p> <p style="text-align:justify;">Lietojiet kā maigu tīrīšanas līdzekli, uzklājot ar vates vai marles gabaliņu. Viegli iemasējiet ādā pa visu ķermeni vai tikai ķermeņa daļās, kur āda ir sausa. Ķermeņa ikdienas kopšanai, pēc vannas vai masāžai.</p> <p style="text-align:justify;">Kopj, pasargā un attīra. Bez smaržvielām. Silda, nomierina un mitrina ādu, pasargājot to no iekaisuma. Produkta sastāvā ir tikai dabiskas eļļas. Ideāli piemērots līdzeklis mazuļu masāžai. Dermatoloģiski pārbaudīts un piemērots arī ļoti jutīgai ādai. Bez mākslīgiem konservantiem, smaržvielām, krāsvielām un izejvielām, kas iegūtas no minerāleļļām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana/Eļļas