WELEDA Baby Derma krēms autiņu zonai, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

WELEDA Baby Derma krēms autiņu zonai, 50 ml

WELEDA AG
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
10.49 €
Derīguma termiņš: 2025-12-31
Rūpes par mazuļa autiņu zonu ar maigām dabiskām sastāvdaļām, sākot ar pirmo dzīves dienu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pateicoties ārstniecības altejas maigajām rūpēm par mazuļa jutīgo ādu, autiņu nodarītā kaitējuma iespēja tiek ievērojami samazināta. Šajā krēmā, kas īpaši paredzēts pārlieku jutīgai un niezošai mazuļu ādai, sajaukti nomierinošās altejas un ādai labvēlīgās atraitnītes ekstrakti, kā arī bioloģiski audzētā sezama un kokosriekstu eļļa, kas palīdz rūpēties par ādas veselību. Cinka oksīds pasargā pret mitrumu, savukārt bišu vasks un bioloģiski audzēto kokosriekstu eļļa piešķir krēmam liegu aromātu. Nekādu pievienotu smaržvielu, nekāda kairinājuma - tikai smaids un maiga kopšana.

Novērš autiņu zonas iekaisumu, pasargā pret mitrumu, sargā un baro pārlieku jutīgu, sausu un niezošu ādu. Nomierina ādu, palīdz uzturēt mitrumu un veicina veselīgas ādas attīstību. Sertificēts dabisks mazuļu kopšanas produkts. Dermatoloģiski pārbaudīts un apstiprināts kā piemērots pārlieku jutīgai ādai.

product
1163258 WELEDA Baby Derma krēms autiņu zonai, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/eb/d0/6493f71c1b2a2669b471148ae98c.png InStock 10.49 EUR 14.99 <p>Pateicoties ārstniecības altejas maigajām rūpēm par mazuļa jutīgo ādu, autiņu nodarītā kaitējuma iespēja tiek ievērojami samazināta. Šajā krēmā, kas īpaši paredzēts pārlieku jutīgai un niezošai mazuļu ādai, sajaukti nomierinošās altejas un ādai labvēlīgās atraitnītes ekstrakti, kā arī bioloģiski audzētā sezama un kokosriekstu eļļa, kas palīdz rūpēties par ādas veselību. Cinka oksīds pasargā pret mitrumu, savukārt bišu vasks un bioloģiski audzēto kokosriekstu eļļa piešķir krēmam liegu aromātu. Nekādu pievienotu smaržvielu, nekāda kairinājuma - tikai smaids un maiga kopšana.</p> <p>Novērš autiņu zonas iekaisumu, pasargā pret mitrumu, sargā un baro pārlieku jutīgu, sausu un niezošu ādu. Nomierina ādu, palīdz uzturēt mitrumu un veicina veselīgas ādas attīstību. Sertificēts dabisks mazuļu kopšanas produkts. Dermatoloģiski pārbaudīts un apstiprināts kā piemērots pārlieku jutīgai ādai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana/Krēmi un losjoni