WELEDA Aroma Relax dušas krēms, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

WELEDA Aroma Relax dušas krēms, 200 ml

WELEDA AG
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Aromātisks dušas krēms Relax.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Veiciniet savu labsajūtu ar patīkamo, pilnībā dabisko lavandas, bergamotes un vetīvera aromātu! Aizveriet acis un elpojiet dziļi, kamēr mūsu ražotais, bioloģiski noārdāmais, pilnībā dabiskais sastāvs gādā par jūsu ādas dabiskā mitruma līmeņa uzturēšanu. Tas maigi attīra ādu ar saudzīgām augu izcelsmes virsmaktīvām vielām. Atvēliet sev dienas laikā brīdi atelpai, ļaujot pilnībā dabiskajam aromātam nomierināt jūsu prātu un radīt tīkamu miera sajūtu. Dermatoloģiski pārbaudīta panesība. Zinātniski apstiprināta smaržvielas atslābinošā iedarbība.

Ekskluzīvs pilnībā dabisku ēterisko eļļu aromāts

Jūtieties rāmi un nomieriniet prātu!

Nomieriniet maņas ar šo izsmalcināto relaksējošo aromātiskās lavandas, saulainās bergamotes un silti apņemošās vetīvera koksnes smaržas kompozīciju! Tā jūs aicina ļauties bezrūpības izjūtai, kas nomierina prātu un garu.

Ieguvumi

Zinātniski apstiprināta smaržvielas atslābinošā iedarbība

  • raisa miera un bezrūpības izjūtu
  • barojošs krēmveida sastāvs
  • maigi attīra ādu ar augu izcelsmes virsmaktīvām vielām
  • dermatoloģiski pārbaudīta panesība
product
1164200 WELEDA Aroma Relax dušas krēms, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/3d/0d/d05865b76f61162afefe895b3db0.png InStock 9.79 EUR 13.99 <div class="text-item"> <div class="rich-text"> <p>Veiciniet savu labsajūtu ar patīkamo, pilnībā dabisko lavandas, bergamotes un vetīvera aromātu! Aizveriet acis un elpojiet dziļi, kamēr mūsu ražotais, bioloģiski noārdāmais, pilnībā dabiskais sastāvs gādā par jūsu ādas dabiskā mitruma līmeņa uzturēšanu. Tas maigi attīra ādu ar saudzīgām augu izcelsmes virsmaktīvām vielām. Atvēliet sev dienas laikā brīdi atelpai, ļaujot pilnībā dabiskajam aromātam nomierināt jūsu prātu un radīt tīkamu miera sajūtu. Dermatoloģiski pārbaudīta panesība. Zinātniski apstiprināta smaržvielas atslābinošā iedarbība.</p> <h4><strong>Ekskluzīvs pilnībā dabisku ēterisko eļļu aromāts</strong></h4> <p><strong>Jūtieties rāmi un nomieriniet prātu!</strong></p> <p>Nomieriniet maņas ar šo izsmalcināto relaksējošo aromātiskās lavandas, saulainās bergamotes un silti apņemošās vetīvera koksnes smaržas kompozīciju! Tā jūs aicina ļauties bezrūpības izjūtai, kas nomierina prātu un garu.</p> </div> </div> <div class="text-item"> <h4>Ieguvumi</h4> <div class="rich-text"> <p><strong>Zinātniski apstiprināta smaržvielas atslābinošā iedarbība</strong></p> <ul><li>raisa miera un bezrūpības izjūtu</li> <li>barojošs krēmveida sastāvs</li> <li>maigi attīra ādu ar augu izcelsmes virsmaktīvām vielām</li> <li>dermatoloģiski pārbaudīta panesība</li> </ul></div> </div> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi