WARTNER zīmulis kārpu likvidēšanai, 1.5 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

WARTNER zīmulis kārpu likvidēšanai, 1.5 ml

RICHARD BITTNER KOMP.
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
21.69 €
Derīguma termiņš: 2025-04-30
Wartner® kārpu zīmulis kārpas un pēdu kārpas ārstē ar augstas koncentrācijas trihloretiķskābes gēla metodi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Wartner - Nr1 pretkārpu zīmols pasaulē. Wartner® kārpu zīmulis kārpas un pēdu kārpas ārstē ar augstas koncentrācijas trihloretiķskābes gēla metodi. Redzami rezultāti pirmās nedēļas laikā!

  1. Inovatīvs gēls, kas ātri un efektīvi likvidē kārpas: 40% trihroletiķskābes (THE) zīmuļveida uzklāšanas ierīcē; efektivitāte klīniski pārbaudīta.
  2. Lokāla ķīmiska iedarbība uz kārpām: THE izraisa mirušās ādas un kārpas audu lobīšanos un ļauj iznīcināt izraisošo vīrusu; bojātās ādas vietā atjaunojas vesela āda.
  3. Ērta, precīza un nesāpīga ārstēšana: zīmuļa forma padara lietošanu vienkāršu un ērtu; piemērots bērniem no 4 gadu vecuma.
product
123144 WARTNER zīmulis kārpu likvidēšanai, 1.5 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ba/d2/f3a3715f3296f7e26dcb82d99c48.png InStock 21.69 EUR 21.69 <p>Wartner - Nr1 pretkārpu zīmols pasaulē. Wartner® kārpu zīmulis kārpas un pēdu kārpas ārstē ar augstas koncentrācijas trihloretiķskābes gēla metodi. Redzami rezultāti pirmās nedēļas laikā!</p> <ol><li style="text-align:justify;">Inovatīvs gēls, kas ātri un efektīvi likvidē kārpas: 40% trihroletiķskābes (THE) zīmuļveida uzklāšanas ierīcē; efektivitāte klīniski pārbaudīta.</li> <li style="text-align:justify;">Lokāla ķīmiska iedarbība uz kārpām: THE izraisa mirušās ādas un kārpas audu lobīšanos un ļauj iznīcināt izraisošo vīrusu; bojātās ādas vietā atjaunojas vesela āda.</li> <li style="text-align:justify;">Ērta, precīza un nesāpīga ārstēšana: zīmuļa forma padara lietošanu vienkāršu un ērtu; piemērots bērniem no 4 gadu vecuma.</li> </ol> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Aptieciņa/Kārpas