VPLAB Ultra Women's kapletes, 90 gab.

VPLAB Ultra Women's kapletes, 90 gab.

VP LABORATORY LTD
Derīguma termiņš: 2025-06-01
Ultra Women’s ir īpaši sievietēm paredzēts vitamīnu un minerālvielu komplekss, kas izstrādāts, ņemot vērā viņu fizioloģiskās īpatnības.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Veicina vispārējo veselību, imūnsistēmu un vielmaiņu
  • Atbalsta ādas, matu un nagu veselību
  • Piemērots katrai sievietei

Ultra Women’s ir īpaši sievietēm paredzēts vitamīnu un minerālvielu komplekss, kas izstrādāts, ņemot vērā viņu fizioloģiskās īpatnības. Rūpīgi izvēlēts, bioloģiski vispiemērotāko vitamīnu, minerālvielu, antioksidantu un dabisku augu maisījumu komplekss, kas ir ražots, izmantojot visprogresīvākās tehnoloģijas.

Multivitamīnu komplekss satur vairāk nekā piecdesmit aktīvās sastāvdaļas, kas vērstas uz sievietes vispārējās veselības uzturēšanu. Visas sastāvdaļas iedalītas piecos specializētos maisījumos: veselībai un labai pašsajūtai, cīņai ar brīvajiem radikāļiem, skaistumam, locītavu aizsardzībai un atjaunošanai, atmiņas un kognitīvo funkciju uzlabošanai.

Ultra Women’s būs piemērots ikvienai sievietei, kas rūpējas par savu veselību, pašsajūtu un izskatu.

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Papildu informācija par produktu
product
1222183 VPLAB Ultra Women's kapletes, 90 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1f/c3/b2fb0dcd01db3904cd301979eaec.png InStock 16.24 EUR 24.99 <ul><li style="text-align:justify;">Veicina vispārējo veselību, imūnsistēmu un vielmaiņu</li> <li style="text-align:justify;">Atbalsta ādas, matu un nagu veselību</li> <li style="text-align:justify;">Piemērots katrai sievietei</li> </ul><p style="text-align:justify;">Ultra Women’s ir īpaši sievietēm paredzēts vitamīnu un minerālvielu komplekss, kas izstrādāts, ņemot vērā viņu fizioloģiskās īpatnības. Rūpīgi izvēlēts, bioloģiski vispiemērotāko vitamīnu, minerālvielu, antioksidantu un dabisku augu maisījumu komplekss, kas ir ražots, izmantojot visprogresīvākās tehnoloģijas.</p> <p style="text-align:justify;">Multivitamīnu komplekss satur vairāk nekā piecdesmit aktīvās sastāvdaļas, kas vērstas uz sievietes vispārējās veselības uzturēšanu. Visas sastāvdaļas iedalītas piecos specializētos maisījumos: veselībai un labai pašsajūtai, cīņai ar brīvajiem radikāļiem, skaistumam, locītavu aizsardzībai un atjaunošanai, atmiņas un kognitīvo funkciju uzlabošanai.</p> <p style="text-align:justify;">Ultra Women’s būs piemērots ikvienai sievietei, kas rūpējas par savu veselību, pašsajūtu un izskatu.</p> <p style="text-align:justify;">Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Matiem, ādai un nagiem