VPLAB Ultra Women's Hair, Skin & Nails mīkstās kapsulas, 90 gab.

VPLAB Ultra Women's Hair, Skin & Nails mīkstās kapsulas, 90 gab.

VP LABORATORY LTD
Derīguma termiņš: 2025-03-30
Lielisks komplekss skaistuma atbalstam no iekšienes.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Vplab Ultra Women`s Hair, Skin & Nails multivitamīni ir lielisks komplekss skaistuma atbalstam no iekšienes. Hair, Skin & Nails mīkstās kapsulas satur biotīnu, vitamīnus, minerālvielas, antioksidantus un citas uzturvielas, kas atrodamas veselos matos, ādā un nagos.

Vplab Ultra Women’s Hair, Skin & Nails satur 16 nozīmīgus vitamīnus un minerālvielas, kas palīdz uzturēt veselīgus matus, ādu, nagus un uzlabot to izskatu, un veselību ikdienā. Šajā lieliskajā formulā ir iekļauti arī citi dabīgi un ļoti efektīvi komponenti, piemēram, argāna eļļa, PABA, holīna bitartrāts, alfa lipoiskābe, Tīruma kosas ekstrakts un hialuronskābe. Argāna eļļu galvenokārt izmanto kā ādas un matu mitrinātāju, jo tā ir bagāta ar tādām taukskābēm kā oleīnskābe un linolskābe.

Biotīns, niacīns, folijskābe un citi B grupas vitamīni ir galvenie komponenti veselīgai, jauneklīgai ādai un matiem, kā arī palīdz noguruma un nespēka samazināšanai. Tie veic atšķirīgas, bet papildinošas funkcijas ādas veselības uzturēšanai.

  • Matu augšanas atbalsts
  • Veselīga āda
  • Spēcīgi nagi
  • Viegli norijamas kapsulas

Vienmērīgas formas un izmēra kapsulas ir radītas kā skaistas, mazas un mirdzošas violetas pērles. Vitamīni sniegs gaidīto efektu, ja tos lietos vismaz 3 mēnešus, bet vislabākie rezultāti būs redzami pēc 6 mēnešiem.

Papildu informācija par produktu
product
1039057 VPLAB Ultra Women's Hair, Skin & Nails mīkstās kapsulas, 90 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/23/85/bca2e55dc8c15f779c341a8c4e59.png InStock 14.51 EUR 24.19 <div class="product-description rte"> <p>Vplab Ultra Women`s Hair, Skin &amp; Nails multivitamīni ir lielisks komplekss skaistuma atbalstam no iekšienes. Hair, Skin &amp; Nails mīkstās kapsulas satur biotīnu, vitamīnus, minerālvielas, antioksidantus un citas uzturvielas, kas atrodamas veselos matos, ādā un nagos.<br /><br />Vplab Ultra Women’s Hair, Skin &amp; Nails satur 16 nozīmīgus vitamīnus un minerālvielas, kas palīdz uzturēt veselīgus matus, ādu, nagus un uzlabot to izskatu, un veselību ikdienā. Šajā lieliskajā formulā ir iekļauti arī citi dabīgi un ļoti efektīvi komponenti, piemēram, argāna eļļa, PABA, holīna bitartrāts, alfa lipoiskābe, Tīruma kosas ekstrakts un hialuronskābe. Argāna eļļu galvenokārt izmanto kā ādas un matu mitrinātāju, jo tā ir bagāta ar tādām taukskābēm kā oleīnskābe un linolskābe.<br /><br />Biotīns, niacīns, folijskābe un citi B grupas vitamīni ir galvenie komponenti veselīgai, jauneklīgai ādai un matiem, kā arī palīdz noguruma un nespēka samazināšanai. Tie veic atšķirīgas, bet papildinošas funkcijas ādas veselības uzturēšanai.</p> <ul><li>Matu augšanas atbalsts</li> <li>Veselīga āda</li> <li>Spēcīgi nagi</li> <li>Viegli norijamas kapsulas</li> </ul><p>Vienmērīgas formas un izmēra kapsulas ir radītas kā skaistas, mazas un mirdzošas violetas pērles. Vitamīni sniegs gaidīto efektu, ja tos lietos vismaz 3 mēnešus, bet vislabākie rezultāti būs redzami pēc 6 mēnešiem.</p> </div> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Matiem, ādai un nagiem