VPLAB Ultra Womens Collagen Peptides kolagēns, 150 g

VPLAB Ultra Womens Collagen Peptides kolagēns, 150 g

VP LABORATORY LTD
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Beauty Collagen Peptides satur tikai vienu sastāvdaļu – 100 % hidrolizēto kolagēnu VERISOL®.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Uzlabo ādu, palielina ādas elastību.
  • Samazina grumbiņas un celulītu.
  • Stiprina nagus.

Beauty Collagen Peptides satur tikai vienu sastāvdaļu – 100 % hidrolizēto kolagēnu VERISOL®. Bioaktīvie kolagēna peptīdi® VERISOL® ir īpaši izstrādāti skaistumkopšanas nolūkiem – tie palīdz uzlabot ādas stāvokli, palielina ādas elastību, samazina grumbiņu dziļumu un celulītu, kā arī stiprina nagus četru nedēļu laikā.

Kolagēns ir viena no galvenajām ādas strukturālajām sastāvdaļām. Lai arī organisms spēj kolagēnu ražot dabiski, ar vecumu tā līmenis sāk samazināties, liekot ādai un nagiem palikt plānākiem un zaudēt mitrumu. Beauty Collagen Peptides palīdz stimulēt jauna kolagēna ražošanu ādas šūnās. Palielinoties kolagēna līmenim līdz 65 %, āda kļūst pilnīgāka un starojošāka, tiek samazinātas smalkās līnijas un grumbiņu daudzums, uzlabota ādas elastība un samazināts celulīts, kā arī nagi aug stiprāki un ātrāk.

Produktam ir augsta uzsūktspēja, tas neizraisa alerģisku reakciju un ir drošs lietošanai gan sievietēm, gan vīriešiem. Beauty Collagen Peptides nesatur cukuru un taukus, mākslīgas krāsvielas, saldinātājus, konservantus un garšas. Tas pilnībā izšķīst jebkurā aukstā šķidrumā, neatstājot nogulsnes.

Papildu informācija par produktu
product
1222293 VPLAB Ultra Womens Collagen Peptides kolagēns, 150 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ee/fc/82337bd48a525ebecac29d9b0ee6.png InStock 16.89 EUR 25.99 <ul><li style="text-align:justify;">Uzlabo ādu, palielina ādas elastību.</li> <li style="text-align:justify;">Samazina grumbiņas un celulītu.</li> <li style="text-align:justify;">Stiprina nagus.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Beauty Collagen Peptides satur tikai vienu sastāvdaļu – 100 % hidrolizēto kolagēnu VERISOL®. Bioaktīvie kolagēna peptīdi® VERISOL® ir īpaši izstrādāti skaistumkopšanas nolūkiem – tie palīdz uzlabot ādas stāvokli, palielina ādas elastību, samazina grumbiņu dziļumu un celulītu, kā arī stiprina nagus četru nedēļu laikā.</p> <p style="text-align:justify;">Kolagēns ir viena no galvenajām ādas strukturālajām sastāvdaļām. Lai arī organisms spēj kolagēnu ražot dabiski, ar vecumu tā līmenis sāk samazināties, liekot ādai un nagiem palikt plānākiem un zaudēt mitrumu. Beauty Collagen Peptides palīdz stimulēt jauna kolagēna ražošanu ādas šūnās. Palielinoties kolagēna līmenim līdz 65 %, āda kļūst pilnīgāka un starojošāka, tiek samazinātas smalkās līnijas un grumbiņu daudzums, uzlabota ādas elastība un samazināts celulīts, kā arī nagi aug stiprāki un ātrāk.</p> <p style="text-align:justify;">Produktam ir augsta uzsūktspēja, tas neizraisa alerģisku reakciju un ir drošs lietošanai gan sievietēm, gan vīriešiem. Beauty Collagen Peptides nesatur cukuru un taukus, mākslīgas krāsvielas, saldinātājus, konservantus un garšas. Tas pilnībā izšķīst jebkurā aukstā šķidrumā, neatstājot nogulsnes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni ģimenei/Sievietēm