VPLAB Ultra Immune kapsulas, 30 gab.

VPLAB Ultra Immune kapsulas, 30 gab.

VP LABORATORY LTD
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Sabalansēta formula organisma aizsargspēju stiprināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sabalansēta formula organisma aizsargspēju stiprināšanai. Satur 9 dažādus celmus bioloģiski aktīvo baktēriju kultūru, šķiedrvielas, 10 vitamīnus un 7 minerālvielas.

Ultra Immune stiprina imūnsistēmu un aizsargā pret oksidatīvo stresu.

Ultra Immune būs noderīgs cilvēkiem, kuriem ir paaugstināta mentālā un fiziskā slodze, kā arī atbalstīs aktīvu dzīves veidu, un novērš imūnsistēmas pazemināšanos.

Komplekss Ultra Immune:

  • stiprina imunitāti un organisma aizsargspējas
  • atbalsta organismu atjaunošanās procesā pēc pārciestām saslimšanām vai pēc fiziskas slodzes
  • katru dienu uzņemsiet nepieciešamos vitamīnus un minerālvielas
  • nodrošina normālu enerģijas ieguves vielmaiņu
  • veicina aizsardzību pret oksidatīvo stresu
  • atbalsta matu, ādas un nagu veselību
  • nodrošina normālu enerģijas ieguvi

Ultra Immune atšķirībā no citiem līdzīgiem produktiem, satur gan pilnu vitamīnu un minerālvielu kompleksu katrai dienai, gan papildus Bifidolactus kompleksu 9 dažādu celmu bioloģiski aktīvo baktēriju kultūru, kas papildina zarnu trakta mikrofloru.

Vēl kāda svarīga īpašība - Ultra Immune ir īpaši pārdomāts “saderīgu” vitamīnu un minerālvielu komplekss. Kā jau mums zināms, konkrēti vitamīni uzsūcas tikai kompleksā ar citiem vitamīniem vai barības vielām. Piemēram, vitamīns C un vitamīns B1 daudz labāk uzsūcas kopā ar vitamīniem B6 un vitamīnu E. Tieši tāpēc šajā kompleksā būs visi vitamīni, kuri savā starpā ir saderīgi un veicina viens otra iedarbību.

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Papildu informācija par produktu
product
1039056 VPLAB Ultra Immune kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/34/c4/68f43f7f79e6c7dbdced7b4f9269.png InStock 10.04 EUR 15.44 <p>Sabalansēta formula organisma aizsargspēju stiprināšanai. Satur 9 dažādus celmus bioloģiski aktīvo baktēriju kultūru, šķiedrvielas, 10 vitamīnus un 7 minerālvielas.</p> <p>Ultra Immune stiprina imūnsistēmu un aizsargā pret oksidatīvo stresu.<br /><br />Ultra Immune būs noderīgs cilvēkiem, kuriem ir paaugstināta mentālā un fiziskā slodze, kā arī atbalstīs aktīvu dzīves veidu, un novērš imūnsistēmas pazemināšanos.<br /><br />Komplekss Ultra Immune:</p> <ul><li>stiprina imunitāti un organisma aizsargspējas</li> <li>atbalsta organismu atjaunošanās procesā pēc pārciestām saslimšanām vai pēc fiziskas slodzes</li> <li>katru dienu uzņemsiet nepieciešamos vitamīnus un minerālvielas</li> <li>nodrošina normālu enerģijas ieguves vielmaiņu</li> <li>veicina aizsardzību pret oksidatīvo stresu</li> <li>atbalsta matu, ādas un nagu veselību</li> <li>nodrošina normālu enerģijas ieguvi</li> </ul><p>Ultra Immune atšķirībā no citiem līdzīgiem produktiem, satur gan pilnu vitamīnu un minerālvielu kompleksu katrai dienai, gan papildus Bifidolactus<sup>™</sup> kompleksu 9 dažādu celmu bioloģiski aktīvo baktēriju kultūru, kas papildina zarnu trakta mikrofloru.<br /><br />Vēl kāda svarīga īpašība - Ultra Immune ir īpaši pārdomāts “saderīgu” vitamīnu un minerālvielu komplekss. Kā jau mums zināms, konkrēti vitamīni uzsūcas tikai kompleksā ar citiem vitamīniem vai barības vielām. Piemēram, vitamīns C un vitamīns B1 daudz labāk uzsūcas kopā ar vitamīniem B6 un vitamīnu E. Tieši tāpēc šajā kompleksā būs visi vitamīni, kuri savā starpā ir saderīgi un veicina viens otra iedarbību.<br /><br />Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Imunitātei