VPLAB Lipo Jets Carnitine Lime Tea tauku dedzinātājs, 500 ml

VPLAB Lipo Jets Carnitine Lime Tea tauku dedzinātājs, 500 ml

VP LABORATORY LTD
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Ļoti efektīvs šķidrs tauku dedzināšanas papildinājums, kas satur L-karnitīnu, guarānu, kofeīnu un vitamīnu kompleksu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Trīs dabiski iegūtās LipoJets karnitīna sastāvdaļas ir neticami efektīvas tauku dedzināšanā, palīdzot ievērojami samazināt svaru.

L-karnitīns uzlabo vielmaiņu, samazina holesterīna līmeni un atbalsta sirds veselību.
Guarana dod enerģiju ķermenim, palielina koncentrāciju un paātrina vielmaiņu.
Bezūdens kofeīns nodrošina ātru enerģijas plūsmu organismā, uzlabo sniegumu un koncentrēšanos slodzes laikā.
Produkta šķidrā forma garantē ātru aktīvo sastāvdaļu piegādi tieši šūnām. Turklāt LipoJets ir bez cukura, taukiem un ir piemērots vegāniem un veģetāriešiem.
Produkts ir bagātināts ar B vitamīniem un C vitamīnu.

LipoJets priekšrocības:

  • Paātrina vielmaiņas procesus
  • Nodrošina enerģiju
  • Palielina koncentrāciju
  • Šķidra, viegli sagremojama forma
  • Izteiktais LipoJets lietošanas efekts ir iespējams tikai ar zemu kaloriju diētu un sportu. Nepārsniedziet ieteicamo dienas porciju.
Papildu informācija par produktu
product
1222345 VPLAB Lipo Jets Carnitine Lime Tea tauku dedzinātājs, 500 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9f/33/11392eb4ffb0dec23f2c4ea744eb.png OutOfStock 13.64 EUR 20.99 <p style="text-align:justify;">Trīs dabiski iegūtās LipoJets karnitīna sastāvdaļas ir neticami efektīvas tauku dedzināšanā, palīdzot ievērojami samazināt svaru.</p> <p style="text-align:justify;">L-karnitīns uzlabo vielmaiņu, samazina holesterīna līmeni un atbalsta sirds veselību.<br />Guarana dod enerģiju ķermenim, palielina koncentrāciju un paātrina vielmaiņu.<br />Bezūdens kofeīns nodrošina ātru enerģijas plūsmu organismā, uzlabo sniegumu un koncentrēšanos slodzes laikā.<br />Produkta šķidrā forma garantē ātru aktīvo sastāvdaļu piegādi tieši šūnām. Turklāt LipoJets ir bez cukura, taukiem un ir piemērots vegāniem un veģetāriešiem.<br />Produkts ir bagātināts ar B vitamīniem un C vitamīnu.</p> <p style="text-align:justify;">LipoJets priekšrocības:</p> <ul><li style="text-align:justify;">Paātrina vielmaiņas procesus</li> <li style="text-align:justify;">Nodrošina enerģiju</li> <li style="text-align:justify;">Palielina koncentrāciju</li> <li style="text-align:justify;">Šķidra, viegli sagremojama forma</li> <li style="text-align:justify;">Izteiktais LipoJets lietošanas efekts ir iespējams tikai ar zemu kaloriju diētu un sportu. Nepārsniedziet ieteicamo dienas porciju.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Sportam un aktīvai atpūtai