VPLAB GLUCOSAMINE & CHONDROITIN & MSM tabletes, 90 gab.

VPLAB GLUCOSAMINE & CHONDROITIN & MSM tabletes, 90 gab.

VP LABORATORY LTD
Kopā
10.79 €
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Glucosamine & Chondroitin & MSM ir izcils produkts locītavu veselībai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Nodrošina locītavu kustīgumu
  • Nepieciešams skrimšļa audu reģenerācijai
  • Veicina locītavu veselību

Glucosamine & Chondroitin & MSM ir izcils produkts locītavu veselībai. Produkts satur 1500 mg glikozamīna, 1200 mg hondroitīna un 1200 mg MSM 3 tabletēs. Glikozamīnam un hondroitīnam ir svarīga loma locītavu veselības uzturēšanā un locītavu kustīguma nodrošināšanā, tie piedalās locītavu virsmu, cīpslu, saišu un sinoviālā šķidruma veidošanā un skrimšļa audu reģenerācijā. MSM (metilsulfonilmetāns) ir bioloģiski aktīva sēra avots, tas paātrina kolagēna sintēzi organismā. Kombinācijai no šīm aktīvajām vielām piemīt sinerģisks efekts, sastāvdaļas papildina cita citu un uzlabo to iedarbību.

Ņemot vērā, ka ar gadiem glikozamīna un hondroitīna izstrāde organismā samazinās un arī MSM netiek uzņemts pietiekamā daudzumā ar ēdienu, tos jāuzņem papildu uztura bagātinātāju veidā. Produkts būs piemērots cilvēkiem ar lielu fizisko slodzi, vecāka gadagājuma cilvēkiem un ikvienam, kas vēlas atbalstīt locītavu veselību.

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Papildu informācija par produktu
product
1222163 VPLAB GLUCOSAMINE & CHONDROITIN & MSM tabletes, 90 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/00/ea/169ed3b590e32269ec3153cbb768.png InStock 10.79 EUR 17.99 <ul><li style="text-align:justify;">Nodrošina locītavu kustīgumu</li> <li style="text-align:justify;">Nepieciešams skrimšļa audu reģenerācijai</li> <li style="text-align:justify;">Veicina locītavu veselību</li> </ul><p style="text-align:justify;">Glucosamine &amp; Chondroitin &amp; MSM ir izcils produkts locītavu veselībai. Produkts satur 1500 mg glikozamīna, 1200 mg hondroitīna un 1200 mg MSM 3 tabletēs. Glikozamīnam un hondroitīnam ir svarīga loma locītavu veselības uzturēšanā un locītavu kustīguma nodrošināšanā, tie piedalās locītavu virsmu, cīpslu, saišu un sinoviālā šķidruma veidošanā un skrimšļa audu reģenerācijā. MSM (metilsulfonilmetāns) ir bioloģiski aktīva sēra avots, tas paātrina kolagēna sintēzi organismā. Kombinācijai no šīm aktīvajām vielām piemīt sinerģisks efekts, sastāvdaļas papildina cita citu un uzlabo to iedarbību.</p> <p style="text-align:justify;">Ņemot vērā, ka ar gadiem glikozamīna un hondroitīna izstrāde organismā samazinās un arī MSM netiek uzņemts pietiekamā daudzumā ar ēdienu, tos jāuzņem papildu uztura bagātinātāju veidā. Produkts būs piemērots cilvēkiem ar lielu fizisko slodzi, vecāka gadagājuma cilvēkiem un ikvienam, kas vēlas atbalstīt locītavu veselību.</p> <p style="text-align:justify;">Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Sportam un aktīvai atpūtai