VPLAB Curcumin Collagen ekstrakts, 500 ml

VPLAB Curcumin Collagen ekstrakts, 500 ml

VP LABORATORY LTD
Kopā
23.99 €
Derīguma termiņš: 2026-01-28
Vplab Curcumin Collagen sastāvā ir spēcīga formula no 3 sastāvdaļām - kurkuma saknes ekstrakta pulvera, Verisol® hidrolizēta kolagēna un C vitamīna.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Vplab Curcumin Collagen sastāvā ir spēcīga formula no 3 sastāvdaļām - kurkuma saknes ekstrakta pulvera, Verisol® hidrolizēta kolagēna un C vitamīna.

Kurkuma satur polifenolu, ko sauc par kurkumīnu, tā ir aktīva sastāvdaļa, kas ir atbildīga par aizsardzību pret saules gaismas izraisītiem bojājumiem, sēnīšu slimībām un dažādiem iekaisumiem.

Ir pierādīts, ka kurkumīns spēj nomākt molekulas kā citokīnus, kas ir imūnsistēmas olbaltumvielas un kas cilvēka ķermenī veicina iekaisuma rašanos. Tieši tāpēc kurkuma ir kļuvusi par vienu no dabiskās terapijas līderēm, kas palīdz cīņā ar iekaisumiem vai locītavu sāpēm. Kurkuma samazina muskuļu sāpes, diskomfortu locītavās un uzlabo gremošanas sistēmas darbību, kā arī kurkumai piemīt augstas antioksidanta, pretvīrusu, pretiekaisuma un antibakteriālās īpašības.

Hidrolizēts kolagēns atbalsta matu, nagu un ādas veselību, kā arī cīpslu, saišu un kaulu veselību. Kolagēnā esošās aktīvās vielas iesaistās diskomforta novēršanā, kas saistāms ar locītavām, to mobilitātes un funkciju uzlabošanā.

Kolagēns ir galvenais strukturālais proteīns ķermeņa locītavās. Tas palīdz nodrošināt veselīgu audu veidošanās sastāvdaļas. Produkts satur tīru Verisol® hidrolizētu kolagēnu, kas tiek hidrolizēts aminoskābēs, lai organisms spētu to izmantot visefektīvākajā veidā.

Mūsu spēcīgais Vplab Curcumin Collagen var palīdzēt samazināt locītavu un muguras sāpes, kā arī samazināt locītavu pietūkumu, kas var veidoties intensīvas fiziskās slodzes laikā. Tam piemīt pretiekaisuma un antidoksidanta īpašības. Vplab Curcumin Collagen var samazināt ādas sausumu, uzlabot smadzeņu darbību un atmiņu, uzlabot gremošanas sistēmas darbību, asinsriti, kā arī uzlabot imūnsistēmu un nervu sistēmu. Produkta šķidrā forma garantē ātrāku aktīvās vielas uzsūkšanos organismā.

Papildu informācija par produktu
product
1039058 VPLAB Curcumin Collagen ekstrakts, 500 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1c/2e/610e1c56a2c64712e3b4618f4a45.png InStock 23.99 EUR 39.99 <p>Vplab Curcumin Collagen sastāvā ir spēcīga formula no 3 sastāvdaļām - kurkuma saknes ekstrakta pulvera, Verisol® hidrolizēta kolagēna un C vitamīna.<br /><br />Kurkuma satur polifenolu, ko sauc par kurkumīnu, tā ir aktīva sastāvdaļa, kas ir atbildīga par aizsardzību pret saules gaismas izraisītiem bojājumiem, sēnīšu slimībām un dažādiem iekaisumiem.<br /><br />Ir pierādīts, ka kurkumīns spēj nomākt molekulas kā citokīnus, kas ir imūnsistēmas olbaltumvielas un kas cilvēka ķermenī veicina iekaisuma rašanos. Tieši tāpēc kurkuma ir kļuvusi par vienu no dabiskās terapijas līderēm, kas palīdz cīņā ar iekaisumiem vai locītavu sāpēm. Kurkuma samazina muskuļu sāpes, diskomfortu locītavās un uzlabo gremošanas sistēmas darbību, kā arī kurkumai piemīt augstas antioksidanta, pretvīrusu, pretiekaisuma un antibakteriālās īpašības.<br /><br />Hidrolizēts kolagēns atbalsta matu, nagu un ādas veselību, kā arī cīpslu, saišu un kaulu veselību. Kolagēnā esošās aktīvās vielas iesaistās diskomforta novēršanā, kas saistāms ar locītavām, to mobilitātes un funkciju uzlabošanā.<br /><br />Kolagēns ir galvenais strukturālais proteīns ķermeņa locītavās. Tas palīdz nodrošināt veselīgu audu veidošanās sastāvdaļas. Produkts satur tīru Verisol® hidrolizētu kolagēnu, kas tiek hidrolizēts aminoskābēs, lai organisms spētu to izmantot visefektīvākajā veidā.<br /><br />Mūsu spēcīgais Vplab Curcumin Collagen var palīdzēt samazināt locītavu un muguras sāpes, kā arī samazināt locītavu pietūkumu, kas var veidoties intensīvas fiziskās slodzes laikā. Tam piemīt pretiekaisuma un antidoksidanta īpašības. Vplab Curcumin Collagen var samazināt ādas sausumu, uzlabot smadzeņu darbību un atmiņu, uzlabot gremošanas sistēmas darbību, asinsriti, kā arī uzlabot imūnsistēmu un nervu sistēmu. Produkta šķidrā forma garantē ātrāku aktīvās vielas uzsūkšanos organismā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Ķermenis, locītavas, kauli