VPLAB BCAA 8:1:1 Mango pulveris, 300 g

VPLAB BCAA 8:1:1 Mango pulveris, 300 g

VP LABORATORY LTD
Kopā
14.39 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
BCAA 8:1:1 ir paredzēts aktīviem cilvēkiem, kuru mērķis ir palielināt muskuļu masu un enerģiju, kā arī ātrāk atjaunoties pēc fiziskas slodzes. Piemērots vegāniem un veģetāriešiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Atbalsta muskuļu masas pieaugumu
  • Veicina muskuļu atjaunošanos pēc slodzes
  • Palielina enerģijas līmeni

BCAA 8:1:1 ir neaizvietojamo sazaroto ķēžu aminoskābju (BCAA) komplekss, kas satur L-leicīnu, L-izoleicīnu un L-valīnu attiecībā 8:1:1 un L-glutamīnu. BCAA ir proteīna sintēzes pamatmateriāls, tām piemīt spēcīgs anabolisks un anti-katabolisks efekts. Tāpat BCAA palielina darba spējas un enerģijas līmeni. L-glutamīns pastiprina BCAA sniegto efektu, tādējādi veicinot muskuļu masas pieaugumu un atjaunošanos. Īpaši mikronizētās BCAA aminoskābes lieliski izšķīst un tām nav rūgtas garšas, kas parasti piemīt aminoskābēm. Attiecība 8 daļas leicīns, 1 daļa izoleicīns un 1 daļa valīns ir visoptimālākā, lai maksimāli atbalstītu muskuļu masas pieaugumu (anabolismu) un novērstu muskuļu audu noārdīšanos (katabolismu). Katra porcija satur 6300 mg īpaši mikronizētu BCAA aminoskābju un 1845 mg augstākās klases L-glutamīna.  

Papildu informācija par produktu
product
1222347 VPLAB BCAA 8:1:1 Mango pulveris, 300 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e0/8d/04a21ba0fe3a6698ee2937366c25.png InStock 14.39 EUR 23.99 <ul><li style="text-align:justify;">Atbalsta muskuļu masas pieaugumu</li> <li style="text-align:justify;">Veicina muskuļu atjaunošanos pēc slodzes</li> <li style="text-align:justify;">Palielina enerģijas līmeni</li> </ul><p style="text-align:justify;">BCAA 8:1:1 ir neaizvietojamo sazaroto ķēžu aminoskābju (BCAA) komplekss, kas satur L-leicīnu, L-izoleicīnu un L-valīnu attiecībā 8:1:1 un L-glutamīnu. BCAA ir proteīna sintēzes pamatmateriāls, tām piemīt spēcīgs anabolisks un anti-katabolisks efekts. Tāpat BCAA palielina darba spējas un enerģijas līmeni. L-glutamīns pastiprina BCAA sniegto efektu, tādējādi veicinot muskuļu masas pieaugumu un atjaunošanos. Īpaši mikronizētās BCAA aminoskābes lieliski izšķīst un tām nav rūgtas garšas, kas parasti piemīt aminoskābēm. Attiecība 8 daļas leicīns, 1 daļa izoleicīns un 1 daļa valīns ir visoptimālākā, lai maksimāli atbalstītu muskuļu masas pieaugumu (anabolismu) un novērstu muskuļu audu noārdīšanos (katabolismu). Katra porcija satur 6300 mg īpaši mikronizētu BCAA aminoskābju un 1845 mg augstākās klases L-glutamīna.  </p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Sportam un aktīvai atpūtai