VPLAB BCAA 2:1:1 Raspberry pulveris, 300 g

VPLAB BCAA 2:1:1 Raspberry pulveris, 300 g

VP LABORATORY LTD
Kopā
23.99 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
BCAA 2:1:1 ir jaunākās paaudzes neaizstājamo sazaroto ķēžu aminoskābju (BCAA) komplekss.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Palīdz uzturēt tīro muskuļu masu
  • Veicina muskuļu atjaunošanos pēc slodzes
  • Palielina enerģijas līmeni

BCAA 2:1:1 ir jaunākās paaudzes neaizstājamo sazaroto ķēžu aminoskābju (BCAA) komplekss, kas satur L-leicīnu, L-izoleicīnu un L-valīnu attiecībā 2:1:1. BCAA ir proteīna sintēzes pamatmateriāls, tām piemīt spēcīgs anti-katabolisks efekts. Tāpat BCAA palielina darba spējas un enerģijas līmeni. Īpaši mikronizētās BCAA aminoskābes lieliski izšķīst, tām ir ātra uzsūkšanās spēja un nav rūgtas garšas, kas parasti piemīt aminoskābēm. Attiecība 2 daļas leicīns, 1 daļa izoleicīns un 1 daļa valīns ir visoptimālākā, lai maksimāli novērstu muskuļu audu sabrukumu (katabolismu). Katra porcija satur 7200 mg īpaši mikronizētu BCAA aminoskābju.

BCAA 2:1:1 ir paredzēts aktīviem cilvēkiem, kuru mērķis ir pasargāt muskuļus no katabolisma procesiem gan sportojot, gan tievējot un ātrāk atjaunoties pēc fiziskas slodzes. Piemērots vegāniem un veģetāriešiem.

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Papildu informācija par produktu
product
1222168 VPLAB BCAA 2:1:1 Raspberry pulveris, 300 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f3/4c/d0357f9d1840bbed9acb6ae734fd.png InStock 23.99 EUR 23.99 <ul><li style="text-align:justify;">Palīdz uzturēt tīro muskuļu masu</li> <li style="text-align:justify;">Veicina muskuļu atjaunošanos pēc slodzes</li> <li style="text-align:justify;">Palielina enerģijas līmeni</li> </ul><p style="text-align:justify;">BCAA 2:1:1 ir jaunākās paaudzes neaizstājamo sazaroto ķēžu aminoskābju (BCAA) komplekss, kas satur L-leicīnu, L-izoleicīnu un L-valīnu attiecībā 2:1:1. BCAA ir proteīna sintēzes pamatmateriāls, tām piemīt spēcīgs anti-katabolisks efekts. Tāpat BCAA palielina darba spējas un enerģijas līmeni. Īpaši mikronizētās BCAA aminoskābes lieliski izšķīst, tām ir ātra uzsūkšanās spēja un nav rūgtas garšas, kas parasti piemīt aminoskābēm. Attiecība 2 daļas leicīns, 1 daļa izoleicīns un 1 daļa valīns ir visoptimālākā, lai maksimāli novērstu muskuļu audu sabrukumu (katabolismu). Katra porcija satur 7200 mg īpaši mikronizētu BCAA aminoskābju. <br /><br />BCAA 2:1:1 ir paredzēts aktīviem cilvēkiem, kuru mērķis ir pasargāt muskuļus no katabolisma procesiem gan sportojot, gan tievējot un ātrāk atjaunoties pēc fiziskas slodzes. Piemērots vegāniem un veģetāriešiem. <br /><br />Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Sportam un aktīvai atpūtai